Reparatie onderhoudscontract

Met een DAF reparatie onderhoudscontract voor uw vrachtwagen kunt u alle onderhoudskosten dekken voor service, onderhoud en reparatie. Waarin de totale kosten worden geoptimaliseerd door een maandelijks vast overeengekomen bedrag. Waardoor Bedrijfswagen Service Friesland de maximale inzetbaarheid van uw bedrijfswagens, bestelwagen en vrachtwagen kan garanderen!

Het maandelijkse bedrag hangt van een aantal factoren af

Het maandelijks bedrag van de kosten onderhoudscontract vrachtwagen hangt van een aantal factoren af.

Het maandelijks bedrag van de kosten voor het onderhoudscontract hangt van een aantal factoren af. Namelijk:

  • Het type voertuig
  • De looptijd van het contract
  • Van de kilometrage
  • En het type inzet

Voordelen van een reparatie onderhoudscontract

Wat voor voordeel geeft een reparatie onderhoudscontract bij DAF? Dit zijn onder andere de volgende voordelen:

  • Heeft u met uw vrachtwagen stilstand binnen Europa? Uw vrachtwagen wordt altijd gerepareerd! Waardoor u snel door kunt rijden naar uw volgende klant .
  • U heeft meer financiële zekerheden
  • Geen onverwachte uitgaven waardoor de kosten beheersbaar blijven!
  • Het gemak van elke maand slechts 1 factuur
  • En doordat wij uw taken op het gebied van onderhoudsplanning en administratie uit handen nemen. Kunt u alle aandacht richten op uw kernactiviteiten.

Optimale voertuigprestaties

Met een reparatie onderhoudscontract heeft u geen onverwachte uitgaven bij Bedrijfswagen Service Friesland. Waardoor de onderhoudskosten beheersbaar blijven.


Daarnaast zijn de goed opgeleide monteurs bij Bedrijfswagen Service Friesland op de hoogte van elk aspect van uw truck. Plus ze gebruiken ook alleen originele DAF onderdelen. Waardoor uw vrachtwagen in optimale conditie zal worden gehouden.

Berekend en geadviseerd op uw eisen, wensen en wagenpark

In een persoonlijk gesprek leggen wij u graag alle voordelen uit van een reparatie en onderhoudscontract. Waarin de onderhoudskosten zijn berekend en geadviseerd op uw eisen, wensen en wagenpark. wij vertellen u graag alle voordelen van een onderhoudscontract!

U rijdt, en Bedrijfswagen Service Friesland regelt gewoon de rest

Rinze Louwsma, Heine de Vries, Anne Bijker het team achter Bedrijfswagen Service Friesland B.V.

Bedrijfswagen Service Friesland neemt graag uw taken op het gebied van onderhoudsplanning en administratie uit handen. Waardoor u alle aandacht kunt richten op uw kernactiviteiten. In de zekerheid dat uw wagenpark ook altijd in perfecte staat verkeert met een reparatie onderhoudscontract.

Service op maat bij Bedrijfswagen Service Friesland

Wij bieden u service op maat met een reparatie onderhoudscontract. Waardoor wij een maximale inzetbaarheid garanderen. En u daarnaast uw maandelijkse onderhoudskosten ook beheersbaar houdt.

Afspraak en/of aanvragen onderhoudscontract

Voor een afspraak en/of aanvragen voor een reparatie onderhoudscontract om uw onderhoudskosten te dekken kunt u bellen met Bedrijfswagen Service Friesland Daarnaast kunt u voor meer informatie contact met ons opnemen via onderstaand contactformulier. Dan maken wij ook zo snel mogelijk een afspraak met u!

Ik ga akkoord en geef toestemming om de door mij ingevoerde gegevens te verwerken conform de privacyverklaring

Gerelateerde artikelen