Onderhoud en reparatie

Bedrijfswagen Service Friesland Leeuwarden Bolsward biedt u snel toegang tot eersteklas service, onderhoud en reparatie voor uw truck. Daarnaast kunt u bij ons terecht voor een APK keuring van uw truck of lichte bedrijfswagen. Wij werken als één team aan één ultiem doel. U op de weg brengen én houden. Met korte lijnen en 24/7 inzetbaarheid houden wij uw bedrijfsvoertuigen en getrokken materieel in top conditie! Bel ons voor een afspraak

Onderhoud en reparatie én bovenal service 

Onze goede monteurs maken het verschil!

onderhoud en truck reparatie - onze monteurs maken het verschil

Uw rijdend materieel is cruciaal voor uw core business. Stilstand kost u geld. Daarom voert BSF onderhoud en reparatie niet alleen secuur, maar ook snel uit.

Snelle service truck reparatie in Friesland

Frederik Algera, monteur, werkplaatsplanning, stukje magazijn en en rechterhand-Rinze-Louwsma

Heeft uw truck, trekker, trailer of kraan onverhoopt een storing? Of heeft uw truck lang stil gestaan? Ons zeer ervaren team met hoog opgeleide monteurs kunnen aan de hand van goede apparatuur snel de juiste diagnose stellen. Waardoor uw bedrijfsvoertuig juist en vakkundig wordt gerepareerd met originele onderdelen. En u snelle service ontvangt voor uw truck reparatie!

Frederik Algra, monteur en rechterhand van Rinze Louwsma: “Ik ben monteur, doe de werkplaatsplanning en een stukje magazijn. We werken efficiënt samen om de chauffeurs weer zo snel mogelijk op weg te krijgen. Het BSF gevoel voor mij? Samen iets neerzetten voor de toekomst. Ik durf te stellen dat we hier door het vuur gaan voor de klant.”

RDW erkend APK keuring in Leeuwarden en Bolsward

RDW- erkend voor APK keuring Bedrijfswagen Service Friesland Leeuwarden Bolsward

Bedrijfswagen Service Friesland is niet alleen een BOVAG gecertificeerd bedrijf. Ook zijn wij een RDW erkend bedrijf voor APK keuring in Leeuwarden en Bolsward van alle bedrijfsvoertuigen licht en zwaar. Bij BSF Leeuwarden en BSF Bolsward kunt u terecht voor periodieke APK keuring, onderhoud en storingen.

Tachograaf inbouwen en ijkenUw tachograaf dient eens in de twee jaar geijkt te worden - Bedrfijfswagen Service Friesland Leeuwarden en Bolsward het adres voor het tachograaf inbouwen en ijken

Daarnaast zijn wij een erkend bedrijf voor het inbouwen of ijken van uw tachograaf. Uw tachograaf dient eens in de twee jaar geijkt te worden. Bedrijfswagen Service Friesland combineert dit indien mogelijk met de APK keuring. Zodat uw truck niet onnodig stil hoeft te staan.

Schadeherstel

In Leeuwarden en in Bolsward

Zonder transport staat alles stil, letterlijk als uw bedrijfswagen schade heeft gereden. Met alle gevolgen van dien. Het vraagt om gespecialiseerde zorg, en deze zorg neemt Bedrijfswagen Service Friesland in Leeuwarden en Bolsward graag van u over. Wij zorgen voor volledig schadeherstel, en regelen uiteraard ook alles met uw verzekeraar. En hebt u vervangend transport nodig? Dan gaan wij hier bij Bedrijfswagen Service Friesland alles aan proberen te doen zodat uw transport weer door kan gaan.

Zodra uw truck gearriveerd is in onze werkplaats, gaan we aan de slag met de schade. In onze moderne werkplaats hebben we alle benodigde apparatuur om kleine truckschade goed en snel te herstellen. Heeft uw truck een erg grote schade opgelopen? Dan zorgen wij bij Bedrijfswagen Service Friesland in Leeuwarden en Bolsward dat dit ook in orde komt! Schadeherstel van trucks is maatwerk ten voeten uit. Geen schade is het zelfde, en dus in goed overleg met u bespreken wij precies de kosten van het totale kosten plaatje. Een advies op maat, zoals wij dit in alles doen bij BSF!

Hulp onderweg bij pech

Bij een onverhoopte stranding-belt u binnen en buiten openingstijden onze ITS Service dienst - Waardoor u snel en vakkundig geholpen word! Met een snelle service voor truck reparatie.

Mocht u onverhoopt pech onderweg hebben, één telefoontje en wij zijn onderweg. U kunt Bedrijfswagen Service Friesland Leeuwarden en Bolsward binnen openingstijden én buiten openingstijden bellen via onze ITS 24 uur service dienst  040 214 3000 Ons magazijn is altijd voorradig met de juiste onderdelen, waardoor u snel en vakkundig geholpen word! Met een snelle service voor truck reparatie bij BSF Bolsward én BSF Leeuwarden.

U kunt bij Bedrijfswagen Service Friesland terecht voor:

 • Onderhoud en reparatie truck en bedrijfswagens licht en zwaar
 • APK Keuring
 • LPK – Laadklep periodieke keuring
 • Tachograaf inbouwen en ijken
 • inbouwen en periodiek keuren alarmsysteem in uw truck
 • Schadeherstel truck
 • Kraankeuring
 • Inbouw On Board Unit (OBU)
 • DAF XM6 brandstofsysteembescherming
 • DAF ondelen & alle merken onderdelen
 • Banden
 • Camper onderhoud alle merken
 • DAF trekker verhuur

Meer over Bedrijfswagen Service Friesland