De nieuwe DAF XG 480 van Bedrijfswagen Service Friesland!

DAF XG 480 FT

Onze nieuwe Demo voor onze Friese klanten staat klaar om op pad te gaan, en wat is die mooi geworden!
Het betreft een nieuwe DAF XG 480 die ontwikkeld is voor de lange afstandsritten.
Gebruikmakend van de nieuwe Europese regelgeving op het gebied van voertuigafmetingen en -gewichten kon naast een zeer aerodynamisch ontwerp ook een uniek cabine-interieurruimte gecreëerd worden.

Unieke cabine-interieurruimte!

Met een cabine lengte van 2.690mm en een stahoogte van 2.025 tot 2.027mm, is het een waar visitekaartje voor elke transporteur!

De nieuwe standaard van DAF

DAF zet de nieuwe standaard met een volledig nieuwe serie trucks.
De nieuwe XF, XG en XG⁺ zien er fantastisch uit. Het design is aantrekkelijk en functioneel tegelijk en er is geen mogelijkheid onbenut gelaten om de optimale aerodynamica te realiseren.

DAF is klaar voor de toekomst!

De wereld waarin we leven verandert. De noodzaak om de CO2-uitstoot als gevolg van de klimaatverandering te verminderen, de luchtkwaliteit in stedelijke gebieden te verbeteren en de verkeersveiligheid te verhogen voor vooral van kwetsbare weggebruikers, gaat hand in hand met de schaarste aan chauffeurs en de noodzaak om goede en professionele chauffeurs aan te trekken en te behouden. 

DAF’s antwoord hierop is de nieuwe generatie XF, XG en XG+; een complete serie langeafstandsvoertuigen, waarmee de toekomst is begonnen en een nieuw tijdperk wordt ingeluid op het gebied van efficiënt transport, veiligheid en comfort voor de chauffeur. De Nieuwe Generatie DAF vertegenwoordigt een volledig nieuw en zeer energie-efficiënt voertuigplatform, dat volledig voorbereid is op toekomstige aandrijflijnen, zoals e-motoren, plug-in hybriden, brandstofcellen en waterstofverbrandingsmotoren. De ultramoderne dieselmotoren zijn schoon en zuinig en geschikt voor de nieuwste generaties biobrandstoffen, alsook voor hernieuwbare e-fuels om CO2-uitstoot van het wegtransport verder te verminderen.

Offerte aanvraag voertuig

Ik ga akkoord en geef toestemming om de door mij ingevoerde gegevens te verwerken conform de privacyverklaring