Trucks

Bedrijfswagen Service Friesland is gevestigd in Leeuwarden en Bolsward. Als allround bedrijfswagendealer van DAF trucks en GINAF trucks zijn wij een begrip in Noord West Friesland. En het erkende adres voor uw vertrouwde aankoop van een DAF truck of GINAF truck. Dus wilt u een nieuwe vrachtwagen kopen? Samen met u komen we tot de meest efficiƫnte transportoplossing voor uw bedrijf. Wij staan bekend om onze hoge service maar ook om ons totaalpakket op het gebied van Aftersales.

DAF Trucks

Als DAF Service dealer zijn wij voor u het erkende adres voor uw vertrouwde aankoop van een nieuwe DAF truck. Uiteraard inclusief DAF gecertificeerd onderhoud, en service op exact hetzelfde adres.

bedrijfswagendealer van DAF trucks

Bedrijfswagen Service Friesland vertegenwoordigt in Friesland DAF als 100% erkend servicepartner. Zowel voor verkoop als alle benodigde onderhoud en reparatie. De monteurs van BSF kennen het degelijke wereldmerk DAF door en door. En gaan zeer regelmatig op training bij DAF in Eindhoven. Ze luisteren goed naar de chauffeurs, en betrekken hun wensen en opmerkingen in het onderhoudsproces.

Verkoop vanuit kennis van techniek: de ideale combinatie

Ondernemers die bij BSF een aankoop doen, werken daarbij samen met directielid Heine de Vries. Door zijn lange staat van dienst op het gebied van techniek, is hij voor onze klanten een sterke inhoudelijke gesprekspartner. En mocht u overwegen met uw bedrijfswagen en getrokken materieel over te stappen naar BSF? Dan bieden wij u vrijblijvend een neutrale schouw aan.

Een nieuwe vrachtwagen kopen?

U rijdt nog graag in uw oude vertrouwde DAF truck. En uw vrachtwagen zorgt er nog altijd voor dat de goederen van A naar B worden verplaatst. Toch na vele jaren vertonen zich nu meer en meer mankementen, en de kosten van reparatie lopen hoog op. Wanneer u eerlijk kijkt naar uw ondernemers gevoel, wilt u eigenlijk een nieuwe vrachtwagen kopen. Een vrachtwagen welke net zo vertrouwd is, en nieuwe vrachtwagen kopenwaar u op kunt bouwen.

En daar komt Bedrijfswagen Service Friesland om de hoek, ook vertrouwd maar dan anders. Een DAF dealer waar u op kunt bouwen! Qua service en qua meedenken. Om voor u tot een zo passend mogelijke transportoplossing te komen voor uw wagenpark. Waarin u bij BSF trucks zowel terecht kunt voor nieuwe DAF trucks als gebruikte DAF trucks.

Een nieuwe DAF truck bij BSF – is een truck op maat!

In ons streven naar de ultieme transportefficiency, hebben wij de nieuwe DAF CF, XF en de nieuwe DAF LF op elk gebied naar het hoogste niveau getild. De nieuwe DAF modellen bouwen voort op de geweldige reputatie van onze Euro 6-trucks. Ze bieden alle voordelen die u gewend bent. Zoals de alom bekende betrouwbaarheid, duurzaamheid en het hoge rendement en ongeƫvenaarde chauffeurscomfort. Maar nu alles in overtreffende trap.

Ontdek de nieuwe DAF LF, en de nieuwe DAF CF en DAF XF