Trucks

Bedrijfswagen Service Friesland is gevestigd in Leeuwarden en Bolsward. Als allround bedrijfswagendealer van DAF trucks en GINAF trucks zijn wij een begrip in Noordwest Friesland. Wanneer u een nieuwe vrachtwagen wilt kopen bent u voor een DAF truck of GINAF truck bij Bedrijfswagen Service Friesland op het juiste adres! Samen met u komen we tot de meest efficiënte transportoplossing voor uw bedrijf. Wij staan bekend om onze hoge service en daarnaast om ons totaalpakket op het gebied van Aftersales.

DAF trucks

Superieure veiligheid de nieuwe generatie DAF XF XG XG+

Als DAF Service & Parts dealer zijn wij voor u het erkende adres voor uw vertrouwde aankoop van een nieuwe DAF truck. Uiteraard inclusief DAF gecertificeerd onderhoud, en service op exact hetzelfde adres.

Bedrijfswagen Service Friesland vertegenwoordigt DAF als 100% erkend servicepartner. Zowel voor verkoop als alle benodigde onderhoud en reparatie. De monteurs van BSF kennen het degelijke wereldmerk DAF door en door. En gaan zeer regelmatig op training bij DAF in Eindhoven. Ze luisteren goed naar de chauffeurs, en betrekken hun wensen en opmerkingen in het onderhoudsproces.

Verkoop vanuit kennis van techniek: de ideale combinatie

Ondernemers die bij Bedrijfswagen Service Friesland een aankoop doen, werken daarbij nauw samen met directielid Heine de Vries. Door zijn lange staat van dienst op het gebied van techniek, is hij voor onze klanten een sterke inhoudelijke gesprekspartner. En mocht u overwegen met uw bedrijfswagen en getrokken materieel over te stappen naar BSF? Dan bieden wij u vrijblijvend een neutrale schouw aan.

Een nieuwe of gebruikte vrachtwagen kopen?

U rijdt nog graag in uw oude vertrouwde DAF truck. Daarnaast zorgt uw vrachtwagen er nog altijd voor dat de goederen van A naar B worden verplaatst. Nu na vele jaren vertonen zich meer en meer mankementen, en de kosten van reparatie lopen hoog op. Wanneer u eerlijk kijkt naar uw ondernemers gevoel, wilt u eigenlijk een nieuwe vrachtwagen kopen. Een vrachtwagen welke net zo vertrouwd is, en waar u op kunt bouwen.

nieuwe vrachtwagen kopen

En daar komt Bedrijfswagen Service Friesland, ook vertrouwd maar dan net iets anders. Een DAF dealer waar u op kunt bouwen! Qua service en qua meedenken. Om voor u tot een zo passend mogelijke transportoplossing te komen voor uw wagenpark. Waarin u bij BSF zowel terecht kunt voor nieuwe DAF trucks en gebruikte DAF trucks.

De gebruikte DAF trucks zijn allemaal onder de 5 jaar oud en zijn onder de 500.000 kilometer. Wanneer u besluit dat de koop door gaat, is uw truck klaar voor gebruik. En daarnaast wordt de DAF truck geheel op maat gemaakt.

Maak kennis met de nieuwe DAF XF, XG en XG+

Nieuwe truck kopen De nieuwe DAF

DAF zet de nieuwe standaard met een volledig nieuwe serie trucks. De nieuwe XF, XG en XG+ bieden de hoogste kwaliteit, een 10% hogere brandstofefficiency, daarnaast een volledige reeks passieve en actieve veiligheidsvoorzieningen en de overtreffende trap in luxe. Maak kennis met de nieuwe XF, XG en XG+de productie van de Nieuwe Generatie DAF start in oktober.

DAF is de eerste fabrikant die een reeks trucks introduceert die inspeelt op de nieuwe Europese regelgeving voor afmetingen en gewichten. Toonaangevende kwaliteit, efficiency, veiligheid en chauffeurscomfort komen samen in de baanbrekende Nieuwe Generatie DAF.

Maak kennis met de nieuwe DAF XF, XG, XG+

GINAF Trucks

GINAF maakt trucks op maat. Voor het middel- tot ultrazware segment. Van de bouwsector én voor het container- en tanktransport levert GINAF de as-configuraties van 4×2 tot 10×8 zoals de klant die wenst.

GINAF X6 4446 TS 8x8

GINAF trucks onderscheiden zich door toepassing van innovatieve technieken zoals het Hydro-Pneumatische Veer-Systeem, het Elektronisch Voertuig Stuursysteem en HydroAxle. Alle systemen zijn eigen GINAF-vindingen. Elke GINAF beschikt over het hoogste laadvermogen en een grote technische reserve. Dat betekent veel rendement en weinig kosten.

De GINAF trucks zijn onder te verdelen in de volgende categorieën:

  • X6C-Serie: GINAF’s op basis van DAF basis voertuigen
  • HydroAxle: hydraulisch aangedreven vooras voor DAF voorassen
  • HD-Serie: Heavy Duty mijnbouw trucks
1e Ginaf 8x8 uit een serie van 5 voor de Waard - BSF Bedrijfswagen Service Friesland

Vertel ons uw wensen, en wij gaan snel voor u aan de slag!

Wilt u een vrachtwagen kopen nieuw of juist een vrachtwagen kopen gebruikt? Bedrijfswagen Service Friesland komt graag bij u langs om u vrijblijvend een advies op maat te geven. Voor een afspraak kunt u telefonisch contact met ons opnemen. Voor onze vestiging in Leeuwarden belt u en voor onze vestiging in Bolsward belt u . Of vraag vrijblijvend een offerte aan van de vrachtwagen van uw keuze en/of maak een afspraak met ons via onderstaand formulier.

Offerte aanvraag voertuig

Ik ga akkoord en geef toestemming om de door mij ingevoerde gegevens te verwerken conform de privacyverklaring
De nieuwe DAF XF - De lange afstand truckDe nieuwe DAF CF - Veelzijdige truck met lage instapDAF LF De distributietruck