Trucks

Bedrijfswagen Service Friesland is gevestigd in Leeuwarden en Bolsward. Als allround bedrijfswagendealer van DAF trucks en GINAF trucks zijn wij een begrip in Noord West Friesland. Daarnaast zijn wij het erkende adres voor uw vertrouwde aankoop van een DAF truck of GINAF truck. Dus wilt u een nieuwe vrachtwagen kopen? Samen met u komen we tot de meest efficiënte transportoplossing voor uw bedrijf. Wij staan bekend om onze hoge service daarnaast om ons totaalpakket op het gebied van Aftersales.

DAF Trucks

Als DAF Service & Parts dealer zijn wij voor u het erkende adres voor uw vertrouwde aankoop van een nieuwe DAF truck. Uiteraard inclusief DAF gecertificeerd onderhoud, en service op exact hetzelfde adres.

Bij BSF Trucks koopt u een truck op maat

Bedrijfswagen Service Friesland vertegenwoordigt in Friesland DAF als 100% erkend servicepartner. Zowel voor verkoop als alle benodigde onderhoud en reparatie. De monteurs van BSF kennen het degelijke wereldmerk DAF door en door. En gaan zeer regelmatig op training bij DAF in Eindhoven. Ze luisteren goed naar de chauffeurs, en betrekken hun wensen en opmerkingen in het onderhoudsproces.

Verkoop vanuit kennis van techniek: de ideale combinatie

Ondernemers die bij Bedrijfswagen Service Friesland een aankoop doen, werken daarbij nauw samen met directielid Heine de Vries. Door zijn lange staat van dienst op het gebied van techniek, is hij voor onze klanten een sterke inhoudelijke gesprekspartner. En mocht u overwegen met uw bedrijfswagen en getrokken materieel over te stappen naar BSF? Dan bieden wij u vrijblijvend een neutrale schouw aan.

Een nieuwe of gebruikte vrachtwagen kopen?

U rijdt nog graag in uw oude vertrouwde DAF truck. En uw vrachtwagen zorgt er nog altijd voor dat de goederen van A naar B worden verplaatst. Toch na vele jaren vertonen zich nu meer en meer mankementen, en de kosten van reparatie lopen hoog op. Wanneer u eerlijk kijkt naar uw ondernemers gevoel, wilt u eigenlijk een nieuwe vrachtwagen kopen. Een vrachtwagen welke net zo vertrouwd is, en XF truckwaar u op kunt bouwen.

En daar komt Bedrijfswagen Service Friesland, ook vertrouwd maar dan net anders. Een DAF dealer waar u op kunt bouwen! Qua service en qua meedenken. Om voor u tot een zo passend mogelijke transportoplossing te komen voor uw wagenpark. Waarin u bij BSF trucks zowel terecht kunt voor nieuwe DAF trucks als gebruikte DAF trucks.

In ons streven naar de ultieme transportefficiency, hebben wij de nieuwe DAF CF, XF en de nieuwe DAF LF op elk gebied naar het hoogste niveau getild. De nieuwe DAF modellen bouwen voort op de geweldige reputatie van onze Euro 6-trucks. Ze bieden alle voordelen die u gewend bent. Zoals de alom bekende betrouwbaarheid, duurzaamheid en het hoge rendement en ongeëvenaarde chauffeurscomfort. Maar nu alles in overtreffende trap.

Ontdek de nieuwe DAF LF, en de nieuwe DAF CF en DAF XF

 

 

 

 

 

 

 

GINAF Trucks

GINAF maakt trucks op maat. Voor het middel- tot ultrazware segment van de bouwsector én voor het container- en tanktransport levert GINAF de as-configuraties van 4×2 tot 10×8 zoals de klant die wenst.

GINAF trucks onderscheiden zich door toepassing van innovatieve technieken zoals het Hydro-Pneumatische Veer-Systeem, het Elektronisch Voertuig Stuursysteem en HydroAxle. Alle systemen zijn eigen GINAF-vindingen. Elke GINAF beschikt over het hoogste laadvermogen en een grote technische reserve. Dat betekent veel rendement en weinig kosten.

De GINAF trucks zijn onder te verdelen in de volgende categorieën:

X6 4446 TS 8x8 voor De Waard Sneek

  • X6C-Serie: GINAF’s op basis van DAF basis voertuigen
  • HydroAxle: hydraulisch aangedreven vooras voor DAF voorassen
  • HD-Serie: Heavy Duty mijnbouw trucks

Neem contact met ons op

Bedrijfswagen Service Friesland komt graag bij u langs om u vrijblijvend een advies op maat te geven. Neem voor een afspraak telefonisch contact met ons op. Voor onze vestiging in Leeuwarden belt u 058 – 288 0288 en voor onze vestiging in Bolsward belt u 0515 – 57 22 00 . Of maak een afspraak met ons via het contactformulier.

 
 
 
 

Contactformulier

Ik ga akkoord en geef toestemming om de door mij ingevoerde gegevens te verwerken conform de privacyverklaring