Nieuwe truck kopen

U denkt er al even over na, zal ik een nieuwe truck kopen? De nieuwe DAF LF CF of XF? Maar u rijdt ook nog graag in uw oude vertrouwde DAF truck. En uw vrachtwagen zorgt er toch nog altijd voor dat de goederen van A naar B worden verplaatst. Toch nu na vele jaren vertonen zich meer en meer mankementen, en de kosten van reparatie lopen hoog op. Dus wanneer u eerlijk kijkt naar uw ondernemers gevoel, wilt u nu eigenlijk een nieuwe vrachtwagen kopen. Een vrachtwagen welke net zo vertrouwd is, en waar u op kunt bouwen.

U wilt een nieuwe truck kopen? Bij DAF Service en Parts Dealer Bedrijfswagen Service Friesland koopt u een nieuwe vrachtwagen op maat!En hier komt Bedrijfswagen Service Friesland om de hoek, ook vertrouwd maar dan anders. Een DAF dealer waar u op kunt bouwen. Qua service en qua meedenken. Om voor u tot een zo passend mogelijke transportoplossing te komen voor uw wagenpark.

Wij staan bij Bedrijfswagen Service Friesland voor ons vak.
En werken samen als één team aan één ultiem doel, u op de weg brengen én houden. Met veilig en volledig gecertificeerde bedrijfswagens en getrokken materieel.

Wij staan voor ons product, en dit stralen wij als DAF dealer in Friesland ook uit. Als één team, met passie voor ons vak. En bovenal korte lijnen waarbij wij 24/7 voor u klaar staan!

DAF Service Dealer Friesland

“Bedrijfswagen Service Friesland, uw dealer in DAF trucks voor een zo passend mogelijke oplossing”

U wilt een nieuwe vrachtwagen kopen? Bij DAF Service en Parts Dealer Bedrijfswagen Service Friesland koopt u een nieuwe truck op maat!

Als DAF Service dealer zijn wij voor u het erkende adres voor uw vertrouwde aankoop van een DAF truck. Uiteraard inclusief DAF gecertificeerd onderhoud, en service op exact hetzelfde adres.

Bedrijfswagen Service Friesland vertegenwoordigt in Friesland DAF als 100% erkend servicepartner. Zowel voor verkoop als alle benodigde onderhoud en reparatie. De monteurs van BSF kennen dit degelijke wereldmerk door en door. En gaan zeer regelmatig op training bij DAF in Eindhoven. Ze luisteren goed naar de chauffeurs, en betrekken hun wensen en opmerkingen in het onderhoudsproces.

Verkoop vanuit kennis van techniek: de ideale combinatie

Ondernemers die bij BSF een aankoop doen, werken daarbij samen met directielid Heine de Vries. Door zijn lange staat van dienst op het gebied van techniek, is hij voor onze klanten een sterke inhoudelijke gesprekspartner . En mocht u overwegen met uw bedrijfswagen en getrokken materieel over te stappen naar BSF? Dan bieden wij u vrijblijvend een neutrale schouw aan.

Een nieuwe truck kopen?
Ontdek de nieuwe DAF LF, DAF CF of DAF XF

In ons streven naar de ultieme transportefficiency, hebben wij de nieuwe DAF LF, CF en XF op elk gebied naar het hoogste niveau getild. De nieuwe DAF modellen bouwen voort op de geweldige reputatie van onze Euro 6-trucks. Ze bieden alle voordelen die u gewend bent. Zoals de alom bekende betrouwbaarheid, duurzaamheid en het hoge rendement en ongeëvenaarde chauffeurscomfort. Maar nu alles in overtreffende trap.

 

De Nieuwe CF en Nieuwe XF 2018

The New CF en XF Truck of the Year 2018De nieuwe DAF CF & XF International Truck Of The Year 2018. De jury gaf aan dat de trucks toonaangevend  zijn op het gebied van transport efficiency. Wat moeten we daar nog aan toevoegen? DAF heeft de New CF & XF op elk gebied naar het hoogste niveau getild. Er zijn een hele reeks verbeteringen geïntroduceerd om uw rendement per kilometer te verhogen en de milieubelasting te verminderen. De nieuwe DAF CF en XF zijn de nieuwe norm in transportefficiency en de maatstaf voor chauffeurscomfort. In het kort: De absolute top.  Lees hier alles over The New CF & XF

 

De distributietruck – The nieuwe DAF LF 2018

nieuwe DAF LF 2018 - De distributietruckDe nieuwe DAF LF kan natuurlijk niet achterblijven bij de nieuwe CF en XF. DAF introduceert een groot aantal vernieuwingen voor de nieuwe DAF LF. Vernieuwingen waarmee we het distributie transport naar een nieuw standaard brengen. Met de nieuwe aandrijflijnen voor maximale brandstofefficiency. Eersteklas opbouwvriendelijkheid. Een fraai vernieuwd exterieurdesign. Een extra raam in portier bijrijderszijde voor toonaangevend zicht. Toonaangevend chauffeurscomfort. En het DAF Connect fleet-managementsysteem voor de hoogste transportefficiency. The New LF is met zijn nog grotere laadcapaciteit en verbeterde efficiëntie het distributievoertuig voor zowel ondernemer als chauffeur. Kortom: Pure Excellence. Lees hier alles over de New DAF LF

Wij vertellen u graag alles over de nieuwe DAF CF, XF of DAF LF

Kosteloze DAF Driver Training bij aanschaf nieuwe DAF CF, XF, LF

Om het beste uit uw nieuwe DAF Truck te halen. Biedt Bedrijfswagen Service Friesland u naast een uitgebreide “Training nieuw voertuig”. Een gecertificeerde kosteloze DAF Driver Training aan bij aanschaf van een nieuwe DAF CF, XF, LF.

Kosteloos een DAF Driver Training bij aanschaf van een nieuwe DAF CF XF LF - Ontdek de nieuwe DAF CF, DAF XF of DAF LF

Om ervoor te zorgen dat chauffeurs van een DAF voertuig optimaal worden bijgeschoold. Heeft Bedrijfswagen Service Friesland een samenwerking met Verkeersschool Berend Knol. Verkeersschool Berend Knol zal u de best mogelijke DAF Driver Training verzorgen. Lees hier alles over de DAF Driver Training!

Wij komen graag bij u langs!

U wilt een nieuwe vrachtwagen kopen? Graag geven wij u persoonlijk het juiste advies op maat. Samen komen we er altijd uit om voor u de juiste transportoplossing te realiseren!

Bel gerust vrijblijvend onze vestiging in Leeuwarden 058 288 0288 voor een afspraak met Heine de Vries, of onze vestiging in Bolsward 0515 57 22 00 voor een afspraak met Anne Bijker.

Of vul onderstaand contactformulier in, en wij maken zo spoedig mogelijk een afspraak met u.