Nieuwe truck kopen

U denkt al even over een nieuwe truck na, en u wilt nu toch een nieuwe truck kopen. Want u merkt nu na vele jaren te hebben gereden dat de kosten van reparatie hoog op lopen. Waar door u eerlijk kijkt naar uw ondernemers gevoel, en moet het er toch van komen om een nieuwe truck te kopen. Maar wel een vrachtwagen welke net zo vertrouwd is. En waar u van op aan kunt. Maar welke zal het worden? De nieuwe DAF LF CF XF. En daar komt Bedrijfswagen Service Friesland. Vertrouwd en de DAF dealer waar u op kunt bouwen. Qua service en qua meedenken. Voor een DAF truck welke bij u past. Om voor u tot een zo passend mogelijke transportoplossing te komen.

Een nieuwe DAF LF CF XF welke bij u past

 

Wij staan bij Bedrijfswagen Service Friesland voor ons vak.
En werken samen als één team aan één ultiem doel, u op de weg brengen én houden. Met veilig en volledig gecertificeerde bedrijfswagens en getrokken materieel.

DAF Service & Parts Dealer Friesland

Als DAF Service & Parts dealer zijn wij voor u het erkende adres voor uw DAF Service en Parts Dealer Bedrijfswagen Service Frieslandvertrouwde aankoop van een DAF truck. Uiteraard inclusief DAF gecertificeerd onderhoud, en service op exact hetzelfde adres.

Bedrijfswagen Service Friesland vertegenwoordigt DAF als 100% erkend servicepartner in Friesland. Zowel voor verkoop als alle benodigde onderhoud en reparatie. De monteurs van BSF kennen dit degelijke wereldmerk door en door. En gaan zeer regelmatig op training bij DAF in Eindhoven. Ze luisteren goed naar de chauffeurs, en betrekken hun wensen en opmerkingen in het onderhoudsproces.

Verkoop vanuit kennis van techniek: de ideale combinatie

Ondernemers die bij BSF een aankoop doen, werken daarbij nauw samen met directielid Heine de Vries. Door zijn lange staat van dienst op het gebied van techniek, is hij voor onze klanten een sterke inhoudelijke gesprekspartner. En mocht u overwegen met uw bedrijfswagen en getrokken materieel over te stappen naar BSF? Biedt Bedrijfswagen Service Friesland u vrijblijvend een neutrale schouw aan.

Nieuwe truck kopen?
Ontdek de nieuwe DAF LF, DAF CF of DAF XF

In ons streven naar de ultieme transportefficiency, hebben wij de nieuwe DAF LF, CF en XF op elk gebied naar het hoogste niveau getild. De nieuwe DAF modellen bouwen voort op de geweldige reputatie van onze Euro 6-trucks. Ze bieden alle voordelen die u gewend bent. De bekende betrouwbaarheid en duurzaamheid. Het hoge rendement en ongeëvenaarde chauffeurscomfort. En nu alles in overtreffende trap.

 

De Nieuwe CF en Nieuwe XF 2018

The New CF en XF Truck of the Year 2018De nieuwe DAF CF & XF zijn International Truck Of The Year 2018. De jury gaf aan dat de trucks toonaangevend zijn op het gebied van transport efficiency. Wat moeten we daar nog aan toevoegen? DAF heeft de New CF & XF op elk gebied naar het hoogste niveau getild. Er zijn een hele reeks verbeteringen geïntroduceerd om uw rendement per kilometer te verhogen en de milieubelasting te verminderen. De nieuwe DAF CF en XF zijn de nieuwe norm in transportefficiency en de maatstaf voor chauffeurscomfort. In het kort: De absolute top.  Lees hier alles over The New CF & XF

 

De distributietruck – De nieuwe DAF LF 2018

nieuwe DAF LF 2018 - De distributietruckNatuurlijk kan de nieuwe DAF LF niet achterblijven bij de nieuwe CF en XF. DAF introduceert een groot aantal vernieuwingen voor de nieuwe DAF LF. Vernieuwingen waar mee we het distributie transport naar een nieuw standaard brengen. Met de nieuwe aandrijflijnen voor maximale brandstofefficiency. Eersteklas opbouwvriendelijkheid. Een fraai vernieuwd exterieurdesign. Een extra raam in portier bijrijderszijde voor toonaangevend zicht. Toonaangevend chauffeurscomfort. En het DAF Connect fleet managementsysteem voor de hoogste transportefficiency. The New LF is met zijn nog grotere laadcapaciteit en verbeterde efficiëntie. Het distributievoertuig voor de ondernemer én de chauffeur. Kortom: Pure Excellence. Lees hier alles over de New DAF LF

Wij vertellen u graag alles over de nieuwe DAF CF, XF of DAF LF

Kosteloze DAF Driver Training bij aanschaf nieuwe DAF CF, XF, LF

Om het beste uit uw nieuwe DAF Truck te halen. Biedt Bedrijfswagen Service Friesland u naast een uitgebreide “Training nieuw voertuig”. Een gecertificeerde kosteloze DAF Driver Training aan bij aanschaf van een nieuwe DAF CF, XF, LF.

Kosteloos een DAF Driver Training bij aanschaf van een nieuwe DAF CF XF of LF - Ontdek de nieuwe DAF CF of XF of DAF LF

Wij komen graag bij u langs!

Geen truck is hetzelfde, en wat voor het ene type geldt, kan bij een ander zomaar weer anders zijn. Waar door het interessant kan zijn om u te laten adviseren. Om zo het maximale uit uw truck te halen. Waar moet u rekening mee houden? En wat zijn mogelijke scenario’s? 

Toepassen van maatwerk

Graag geven wij u persoonlijk het juiste advies op maat. Samen komen we er altijd uit om voor u de juiste transportoplossing te realiseren! 

Bel gerust vrijblijvend onze vestiging in Leeuwarden 058 288 0288 voor een afspraak met Heine de Vries, of onze vestiging in Bolsward 0515 57 22 00 voor een afspraak met Anne Bijker.

Of vul onderstaand contactformulier in, en wij maken zo spoedig mogelijk een afspraak met u.

 

Ik ga akkoord en geef toestemming om de door mij ingevoerde gegevens te verwerken conform de privacyverklaring