Nieuwe truck kopen

U denkt er over na om een nieuwe truck te kopen. Omdat u merkt na vele jaren te hebben gereden dat de kosten van reparatie hoog op lopen. En als u eerlijk naar uw ondernemers gevoel kijkt moet u eigenlijk nu toch een nieuwe truck kopen. Maar wel een vrachtwagen welke net zo vertrouwd is. En waar u van op aan kunt! Daarna komt nog de vraag welke zal het worden? De nieuwe DAF XF, DAF XG of DAF XG+. Of denkt u aan een jong gebruikte DAF truck? En daar komt Bedrijfswagen Service Friesland. Vertrouwd en de DAF dealer waar u op kunt bouwen. Qua service en qua meedenken. Om voor u tot een zo passend mogelijke transportoplossing te komen. Gewoon een truck op maat. Voor een DAF truck welke bij u past!

Verkoop vanuit kennis van techniek: De ideale combinatie

Heine de Vries vertelt u graag alles over de nieuwe XF XG XG+

Ondernemers die bij BSF een aankoop doen, werken daarbij nauw samen met directielid Heine de Vries. Door zijn lange staat van dienst op het gebied van techniek, is hij voor onze klanten een sterke inhoudelijke gesprekspartner. En mocht u overwegen met uw bedrijfswagen en getrokken materieel over te stappen naar BSF? Biedt Bedrijfswagen Service Friesland u vrijblijvend een neutrale schouw aan.

Een nieuwe DAF XF, XG of XG+ welke bij u past

Wij staan bij Bedrijfswagen Service Friesland voor ons vak.
En werken samen als één team aan één ultiem doel, u op de weg brengen én houden. Met veilig en volledig gecertificeerde bedrijfswagens en getrokken materieel.

DAF Service & Parts Dealer Friesland

Als DAF Service & Parts dealer zijn wij voor u het erkende adres voor uw vertrouwde aankoop van een DAF truck. Uiteraard inclusief DAF gecertificeerd onderhoud, en service op exact hetzelfde adres.

Bedrijfswagen Service Friesland vertegenwoordigt DAF als 100% erkend servicepartner in Friesland. Zowel voor verkoop als alle benodigde onderhoud en reparatie. De monteurs van BSF kennen dit degelijke wereldmerk ook door en door. En gaan zeer regelmatig op training bij DAF in Eindhoven. Ze luisteren goed naar de chauffeurs, en betrekken hun wensen en opmerkingen in het onderhoudsproces.

Een nieuwe truck kopen?
Ontdek de nieuwe DAF XF, XG of XG+

DAF zet de nieuwe standaard met een volledig nieuwe serie trucks. De nieuwe XF, XG en XG+ bieden de hoogste kwaliteit, een 10% hogere brandstofefficiency, daarnaast een volledige reeks passieve en actieve veiligheidsvoorzieningen en de overtreffende trap in luxe. Maak kennis met de nieuwe XF, XG en XG+. De productie van de Nieuwe Generatie DAF start in oktober.

Maak kennis met de nieuwe DAF XF, XG, XG+

DAF is de eerste fabrikant die een reeks trucks introduceert die inspeelt op de nieuwe Europese regelgeving voor afmetingen en gewichten. Toonaangevende kwaliteit, efficiency, veiligheid en chauffeurscomfort komen samen in de baanbrekende Nieuwe Generatie DAF.

BSF ook het adres voor
jong gebruikte DAF trucks

Bedrijfswagen Service Friesland helpt u graag in alle opzichten. Wij verzorgen voor u een truck op maat! En houdt dit voor u in dat wij voor u op zoek moeten naar een jong gebruikte DAF-truck, ook hierin kunt u op ons aan! U kunt bij ons ook zeker terecht voor jong gebruikte DAF-trucks. Wij geven u advies op maat, en een oplossing voor uw wagenpark! De jong gebruikte DAF-truck wordt dan ook geheel verandert in de huisstijl van uw transportbedrijf. Neem vrijblijvend contact op met Bedrijfswagen Service Friesland, we komen altijd tot een passende oplossing.

Wij vertellen u graag alles over de nieuwe DAF XF, XG of XF+

Want geen truck is hetzelfde, en wat voor het ene type geldt, kan bij een ander zomaar weer anders zijn. Waar door het interessant kan zijn om u te laten adviseren. Om zo het maximale uit uw truck te halen. Waar moet u rekening mee houden? En wat zijn mogelijke scenario’s?

Toepassen van maatwerk

Graag geven wij u persoonlijk het juiste advies op maat. Samen komen we er altijd uit om voor u de juiste transportoplossing te realiseren!

Heine de Vries

Bel gerust vrijblijvend voor een afspraak met Heine de Vries. Door zijn lange staat van dienst op het gebied van techniek is hij voor onze klanten een sterke inhoudelijke gesprekspartner. Heine komt graag bij u langs om u persoonlijk advies op maat te geven!

Een vrijblijvende offerte

Van een voertuig naar uw wens en op maat gemaakt!

Wilt u graag meteen een offerte aanvragen van een voertuig naar uw wens? Vul dan onderstaand offerte formulier vrijblijvend in met een vrachtwagen van uw keuze. En wij gaan snel voor u aan de slag!

Offerte aanvraag voertuig

Ik ga akkoord en geef toestemming om de door mij ingevoerde gegevens te verwerken conform de privacyverklaring