Nieuwe truck kopen

DAF vrachtwagen kopen nieuw of een gebruikte DAF

Nieuwe DAF 2022

U denkt er over na om een DAF vrachtwagen te kopen nieuw of een gebruikte DAF. Omdat u merkt na vele jaren te hebben gereden dat de kosten van reparatie hoog op lopen. En als u eerlijk naar uw ondernemers gevoel kijkt moet u eigenlijk nu toch een nieuwe truck kopen. Maar wel een vrachtwagen welke net zo vertrouwd is en waar u van op aan kunt! Daarnaast komt vast nog de vraag welke truck wilt u kopen? De nieuwe DAF XF, de nieuwe DAF XG of ons vlaggenschip de nieuwe DAF XG+.

Een nieuwe of een gebruikte DAF truck

Maar voor hetzelfde denkt u aan een gebruikte DAF truck? En daar komt Bedrijfswagen Service Friesland. Vertrouwd en ook de DAF Service dealer waar u op kunt bouwen. Qua service en qua meedenken. Zodat wij voor u tot een zo passend mogelijke transportoplossing komen. Gewoon een truck op maat en daarnaast een DAF truck welke bij u past!

Verkoop vanuit kennis van techniek: De ideale combinatie

Nieuwe collega Roy de Vries - Bedrijfswagen Service Friesland
Roy de Vries

Ondernemers die bij BSF een aankoop doen, werken daarbij nauw samen met directielid Heine de Vries of met Roy de Vries. Door de lange staat van dienst op het gebied van techniek zijn Heine en Roy voor onze klanten een sterke inhoudelijke gesprekspartner. En mocht u overwegen met uw bedrijfswagen en getrokken materieel over te stappen naar BSF? Biedt Bedrijfswagen Service Friesland u vrijblijvend een neutrale schouw aan.

DAF vrachtwagen kopen nieuw

Nieuwe truck kopen DAF XF XG XG+
Heine de Vries

Bij BSF koopt u een nieuwe DAF welke bij u past!

Wij staan bij Bedrijfswagen Service Friesland voor ons vak. En werken samen als één team aan één ultiem doel, u op de weg brengen én houden. Met veilig en volledig gecertificeerde bedrijfswagens en getrokken materieel.

DAF Service & Parts Dealer Friesland

Als DAF Service & Parts dealer zijn wij voor u het erkende adres voor uw vertrouwde aankoop van een DAF vrachtwagen. Inclusief DAF gecertificeerd onderhoud en service op exact hetzelfde adres.

De monteurs van BSF kennen de DAF trucks door en door!

Bedrijfswagen Service Friesland vertegenwoordigt DAF als 100% erkend servicepartner in Friesland. Zowel voor verkoop als alle benodigde onderhoud en reparatie. De monteurs van BSF kennen dit degelijke wereldmerk ook door en door. Zij gaan dan ook zeer regelmatig op training bij DAF in Eindhoven. En ze luisteren goed naar de chauffeurs en betrekken hun wensen en opmerkingen in het onderhoudsproces.

Nieuwe truck kopen
Ontdek de nieuwe DAF XF, XG of XG+ in deze video

DAF zet de nieuwe standaard met een volledig nieuwe serie trucks. De nieuwe XF, XG en XG+ bieden de hoogste kwaliteit en ook een 10% hogere brandstofefficiency. Daarnaast een volledige reeks passieve en actieve veiligheidsvoorzieningen en de overtreffende trap in luxe. Wilt u een DAF vrachtwagen kopen nieuw maak dan kennis met de nieuwe DAF XF, de nieuwe DAF XG of het vlaggenschip de nieuwe DAF XG+

DAF is de eerste fabrikant die een reeks trucks introduceert die inspeelt op de nieuwe Europese regelgeving voor afmetingen en gewichten. Toonaangevende kwaliteit, efficiency, veiligheid en chauffeurscomfort komen samen in de baanbrekende Nieuwe Generatie DAF.

BSF ook het adres voor
jong gebruikte DAF trucks

Bedrijfswagen Service Friesland helpt u graag in alle opzichten. Wij verzorgen voor u een vrachtwagen op maat! En houdt dit voor u in dat wij voor u op zoek gaan naar een jong gebruikte DAF-truck, ook hierin kunt u op ons aan! U kunt bij ons ook zeker terecht voor jong gebruikte DAF-trucks. Wij geven u advies op maat met een oplossing voor uw wagenpark! De jong gebruikte DAF truck kan dan ook geheel aangepast worden in de huisstijl van uw transportbedrijf.

Neem vrijblijvend contact op met Bedrijfswagen Service Friesland en BEL ONS we komen altijd tot een passende oplossing.

Wij vertellen u graag alles over de nieuwe DAF XF, XG XG+

Of over de jong gebruikte DAF truck van uw keuze!

Want geen truck is hetzelfde, en wat voor het ene type geldt, kan bij een ander vrachtwagen zomaar weer anders zijn. Waar door het interessant kan zijn om u te laten adviseren. Om zo het maximale uit uw truck te halen. Er komen dan ook vast vragen in u op zoals: waar moet u rekening mee houden? Wat zijn mogelijke scenario’s? En wat zijn de kosten voor een nieuwe of een gebruikte DAF truck? Noteer al uw vragen, want niets is te gek en overal is een oplossing voor!

Toepassen van maatwerk

Graag geven wij u persoonlijk het juiste advies op maat. Samen komen we er altijd uit om voor u de juiste transportoplossing te realiseren!

Heine de Vries

Bel gerust vrijblijvend voor een afspraak met Heine de Vries of met Roy de Vries. Door de lange staat van dienst op het gebied van techniek zijn zij voor onze klanten een sterke inhoudelijke gesprekspartner. Heine of Roy komt graag bij u langs om u persoonlijk advies op maat te geven!

Een vrijblijvende offerte

Voor een voertuig naar uw wens en op maat gemaakt!

Wilt u graag meteen een offerte aanvragen van een DAF vrachtwagen nieuw of gebruikt? Vul dan onderstaand offerte formulier vrijblijvend in met een vrachtwagen van uw keuze.

Dan gaan wij snel voor u aan de slag!

Offerte aanvraag voertuig

Ik ga akkoord en geef toestemming om de door mij ingevoerde gegevens te verwerken conform de privacyverklaring

Gerelateerde artikelen nieuwe DAF XF XG XG+