Nieuwe truck kopen

U denkt er over na om een nieuwe truck te kopen. Omdat u merkt na vele jaren te hebben gereden dat de kosten van reparatie hoog op lopen. En als u eerlijk naar uw ondernemers gevoel kijkt moet u eigenlijk nu toch een nieuwe truck kopen. Maar wel een vrachtwagen welke net zo vertrouwd is. En waar u van op aan kunt! Daarna komt nog de vraag welke zal het worden? De DAF LF, DAF CF of DAF XF. En daar komt Bedrijfswagen Service Friesland. Vertrouwd en de DAF dealer waar u op kunt bouwen. Qua service en qua meedenken. Om voor u tot een zo passend mogelijke transportoplossing te komen. Gewoon een truck op maat. Voor een DAF truck welke bij u past!

Verkoop vanuit kennis van techniek: De ideale combinatie

Heine de Vries

Ondernemers die bij BSF een aankoop doen, werken daarbij nauw samen met directielid Heine de Vries. Door zijn lange staat van dienst op het gebied van techniek, is hij voor onze klanten een sterke inhoudelijke gesprekspartner. En mocht u overwegen met uw bedrijfswagen en getrokken materieel over te stappen naar BSF? Biedt Bedrijfswagen Service Friesland u vrijblijvend een neutrale schouw aan.

Een nieuwe DAF LF CF XF welke bij u past

Wij staan bij Bedrijfswagen Service Friesland voor ons vak.
En werken samen als één team aan één ultiem doel, u op de weg brengen én houden. Met veilig en volledig gecertificeerde bedrijfswagens en getrokken materieel.

DAF Service & Parts Dealer Friesland

DAF Service en Parts Dealer Bedrijfswagen Service Friesland

Als DAF Service & Parts dealer zijn wij voor u het erkende adres voor uw vertrouwde aankoop van een DAF truck. Uiteraard inclusief DAF gecertificeerd onderhoud, en service op exact hetzelfde adres.

Bedrijfswagen Service Friesland vertegenwoordigt DAF als 100% erkend servicepartner in Friesland. Zowel voor verkoop als alle benodigde onderhoud en reparatie. De monteurs van BSF kennen dit degelijke wereldmerk ook door en door. En gaan zeer regelmatig op training bij DAF in Eindhoven. Ze luisteren goed naar de chauffeurs, en betrekken hun wensen en opmerkingen in het onderhoudsproces.

Een nieuwe truck kopen?
Ontdek dan de nieuwe DAF LF, DAF CF of DAF XF

In ons streven naar de ultieme transportefficiency, hebben wij de nieuwe DAF LF, CF en XF op elk gebied naar het hoogste niveau getild. De nieuwe DAF modellen bouwen voort op de geweldige reputatie van onze Euro 6-trucks. Ze bieden alle voordelen die u gewend bent. De bekende betrouwbaarheid en duurzaamheid. Het hoge rendement en ongeëvenaarde chauffeurscomfort. En nu alles in overtreffende trap.

De Nieuwe CF en Nieuwe XF

De nieuwe CF en XF Truck of the Year 2018

De nieuwe DAF CF & DAF XF zijn International Truck Of The Year. De jury gaf aan dat de trucks toonaangevend zijn op het gebied van transport efficiency. Wat moeten we daar nog aan toevoegen? DAF heeft de New CF & XF op elk gebied naar het hoogste niveau getild. Er zijn een hele reeks verbeteringen geïntroduceerd om uw rendement per kilometer te verhogen en de milieubelasting te verminderen. De nieuwe DAF CF en XF zijn de nieuwe norm in transportefficiency en de maatstaf voor chauffeurscomfort. In het kort: De absolute top.  Lees hier alles over The New CF & XF

De distributietruck – De nieuwe DAF LF

Nieuwe DAF LF distributietruck
De nieuwe DAF LF

Natuurlijk kan de nieuwe DAF LF niet achterblijven bij de nieuwe CF en XF. DAF introduceert een groot aantal vernieuwingen voor de nieuwe DAF LF. Vernieuwingen waar mee we het distributie transport naar een nieuw standaard brengen. Met de nieuwe aandrijflijnen voor maximale brandstofefficiency. Eersteklas opbouwvriendelijkheid. Een fraai vernieuwd exterieurdesign. Met een extra raam in het portier van de bijrijderszijde voor een toonaangevend zicht. Daarnaast nog een toonaangevend chauffeurscomfort om U tegen te zeggen. En het DAF Connect fleet managementsysteem voor de hoogste transportefficiency. The New LF is met zijn nog grotere laadcapaciteit en verbeterde efficiëntie. Het distributievoertuig voor de ondernemer én de chauffeur. Kortom: Pure Excellence. Lees hier alles over de New DAF LF

Kosteloze DAF Driver Training bij aanschaf nieuwe DAF CF, XF, LF

DAF driver Training bij aankoop van een nieuwe DAF CF XF LF

Om het beste uit uw nieuwe DAF Truck te halen. Biedt Bedrijfswagen Service Friesland u naast een uitgebreide “Training nieuw voertuig”. Een gecertificeerde kosteloze DAF Driver Training aan bij aanschaf van een nieuwe DAF CF, XF, LF.

BSF is ook het adres voor
jong gebruikte DAF trucks

Bedrijfswagen Service Friesland helpt u graag in alle opzichten. Wij verzorgen voor u een truck op maat! En houdt dit voor u in dat wij voor u op zoek moeten naar een jong gebruikte DAF-truck, ook hierin kunt u op ons aan! U kunt bij ons ook zeker terecht voor jong gebruikte DAF-trucks. Wij geven u advies op maat, en een oplossing voor uw wagenpark! De jong gebruikte DAF-truck wordt dan ook geheel verandert in de huisstijl van uw transportbedrijf. Neem vrijblijvend contact op met Bedrijfswagen Service Friesland, we komen altijd tot een passende oplossing.

Wij vertellen u graag alles over de nieuwe DAF CF, XF of DAF LF

Want geen truck is hetzelfde, en wat voor het ene type geldt, kan bij een ander zomaar weer anders zijn. Waar door het interessant kan zijn om u te laten adviseren. Om zo het maximale uit uw truck te halen. Waar moet u rekening mee houden? En wat zijn mogelijke scenario’s?

Toepassen van maatwerk

Graag geven wij u persoonlijk het juiste advies op maat. Samen komen we er altijd uit om voor u de juiste transportoplossing te realiseren!

Heine de Vries

Bel gerust vrijblijvend voor een afspraak met Heine de Vries. Door zijn lange staat van dienst op het gebied van techniek is hij voor onze klanten een sterke inhoudelijke gesprekspartner. Heine komt graag bij u langs om u persoonlijk advies op maat te geven!

Een vrijblijvende offerte

Van een voertuig naar uw wens en op maat gemaakt!

Wilt u graag meteen een offerte aanvragen van een voertuig naar uw wens? Vul dan onderstaand offerte formulier vrijblijvend in met een vrachtwagen van uw keuze. En wij gaan snel voor u aan de slag!

Offerte aanvraag voertuig

Ik ga akkoord en geef toestemming om de door mij ingevoerde gegevens te verwerken conform de privacyverklaring