Camper onderhoud

Complete programma camper onderhoud, en APK keuring van alle merken bij Bedrijfswagen Service Friesland Leeuwarden Bolsward

Voor het complete programma camper onderhoud en APK keuring kunt u bij Bedrijfswagen Service Friesland in Leeuwarden en Bolsward terecht. Service staat bij ons voor op. Daarnaast uiteraard het vakkundige onderhoud voor uw camper. Zo houdt u de camper onderhoudskosten ook in de hand. Onze hoogopgeleide monteurs zijn bovendien bekend met alle merken campers. U kunt ook gerust zijn dat uw camper bij ons in goede handen is. Want alle camper merken zijn bij Bedrijfswagen Service Friesland op het juiste adres!

Daarnaast is uw camper een kostbaar eigendom. Niet alleen in de vakantie. Maar het gehele jaar rond. Hiernaast heeft een camper ook gewoon op tijd goed onderhoud nodig. Bedrijfswagen Service Friesland is vakkundig en een expert op het gebied van het juiste onderhoud en reparatie voor uw camper. Waar voor u in Leeuwarden en Bolsward terecht kunt voor een afspraak!

Wat BSF voor u kan betekenen

Met elke motor of camper opbouw zijn onze monteurs bekend. Daarnaast is het grote voordeel dat eigenlijk alle camper onderdelen altijd op voorraad zijn. U hoeft bij Bedrijfswagen Service Friesland uw camper nooit lang te missen. Want uw camper rolt bij ons snel, veilig en APK gekeurd de werkplaats uit!

Onderhoud voor uw camper

camper onderhoud alle merken

De meeste mensen doen jaren met hun kostbare camper. Plus u bent natuurlijk zuinig op uw camper!

In het oogpunt van Bedrijfswagen Service Friesland is goed onderhoud voor uw camper zeker nodig. Dit om juist ook te voorkomen dat u onverhoopt met pech langs de kant van de weg komt te staan. Of dat er vroegtijdig slijtage optreedt.

Hiernaast houdt u de camper onderhoud kosten in de hand.

Daarnaast kan onvoldoende of slecht onderhoud aan uw camper leiden tot onnodig hoge reparatie kosten. Want ook als u uw camper niet zo veel gebruikt, of er niet al te veel kilometers mee rijdt. Is regelmatig en goed camper onderhoud ook echt noodzakelijk. Hiernaast houdt u op deze manier de camper onderhoudskosten in de hand. Daarnaast kunnen verkeerd afgesleten of verdroogde banden, slecht functionerende remmen of een lekke gasslang fatale gevolgen hebben. Versleten schokdempers kunnen ook helemaal verstrekkende gevolgen hebben voor de veiligheid.

APK keuring camper

Het is ook belangrijk om te weten voor welke datum uw camper APK goedgekeurd moet zijn. U kunt de vervaldatum van de APK keuring bekijken op het Apk-keuringsrapport. Heeft uw camper nog niet eerder een APK keuring gehad. Dan kunt u dit zien in het Apk-keuringsschema. Daarnaast kunt u hieruit aflezen hoe vaak uw camper gekeurd moet worden .

Bedrijfswagen Service Friesland B.V.
RDW erkend keuringsstation

Heeft uw camper naast goed onderhoud en reparatie ook een APK – keuring nodig? Voor het complete camper onderhoud en de APK keuring van uw camper kunt u bij Bedrijfswagen Service Friesland in Leeuwarden of Bolsward terecht. Bel ons voor een afspraak! En wanneer u NKC lid bent, dan krijgt u 10% korting op het complete onderhoud, reparatie en de APK – keuring!

NKC leden krijgen 10% korting bij onderhoud voor uw camper.

Camper onderhoud alle camper merken

Onze service garage in Leeuwarden en Bolsward beschikken over een moderne werkplaats met speciale bruggen. Waardoor de grootste campers bij Bedrijfswagen Service Friesland terecht kunnen. Onze beide vestigingen in Friesland verrichten ook onderhoud voor alle camper merken! Waar onder Fiat, Iveco, Ford, Mercedes, Hymer, Knaus, Westfalia, en nog vele andere merken. 

Voor het gehele camper onderhoud en de APK keuring van alle camper merken kunt u terecht binnen onze beide vestigingen in Friesland, Leeuwarden en Bolsward. En staat u met pech onderweg? Een telefoontje naar Bedrijfswagen Service Friesland in Leeuwarden 058 – 288 0288  of in Bolsward  0515 – 57 22 00  En wij zijn snel naar u onderweg!

Het complete programma is ongekend

U kunt bij Bedrijfswagen Service Friesland terecht met uw camper voor:

Compleet programma camper onderhoud reparatie apk alle camper merken
  • Diagnose
  • Onderhoud
  • Reparatie
  • Aircoservice
  • APK – keuring
  • Uitwendig reinigen
  • Schadeherstel
  • Inbouwen van apparatuur
  • Banden
  • Onderdelen en accessoires van uw camper

Vrijblijvend reparatie-prijsvoorstel

Voor een vrijblijvend reparatie prijsvoorstel kunt u contact met ons opnemen via onderstaand contact formulier. Waar na wij zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Ik ga akkoord en geef toestemming om de door mij ingevoerde gegevens te verwerken conform de privacyverklaring
 
Complete programma camper onderhoud, reparatie en APK keuring voor alle merken campers bij bedrijfswagen service Friesland Leeuwarden Bolsward