Camper onderhoud

 • camper onderhoud

Compleet programma camper onderhoud voor alle merken

Bij Bedrijfswagen Service Friesland in Leeuwarden en Bolsward kunt u terecht voor het complete programma voor uw camper onderhoud. Service staat bij ons voor op, en uiteraard daarnaast het goede onderhoud voor uw camper. Waar naast de hoogopgeleide monteurs bij Bedrijfswagen Service Friesland bekend zijn met alle merken campers. Zo kunt u gerust zijn dat uw camper bij ons in goede handen is!

Zorg voor goed camper onderhoud, aan buiten- én binnenkant

Uw camper is een kostbaar eigendom, niet alleen in de vakantie, maar natuurlijk het gehele jaar rond. Daarom heeft uw camper op tijd goed onderhoud nodig, het is gewoon het vereiste voor uw kostbare eigendom. Goed onderhoud is niet altijd alleen aan de buitenkant van uw camper af te lezen. De techniek achter uw camper heeft soms ook een opfrisbeurt nodig. En daar komt Bedrijfswagen Service Friesland om de hoek, vakkundig en een expert op het gebied van het juiste onderhoud voor uw camper.

Wat BSF voor u kan betekenen

Voor Bedrijfswagen Service Friesland maakt het niet uit van welk jaar type uw camper ook is. Met elke motor of opbouw van welke camper dan ook zijn onze expert monteurs bekend. Daarbij is het grote voordeel dat eigenlijk alle onderdelen altijd op voorraad zijn. Bij Bedrijfswagen Service Friesland hoeft u uw camper dus nooit lang te missen, uw camper rolt bij ons in “no time” uit de garage!

Onderhoud Camper

camper onderhoud alle merken

De meeste mensen met een camper doen jaren met hun kostbare camper. Daarnaast bent u natuurlijk zuinig op uw camper! En dus denkt u daarom misschien dat wanneer u uw camper niet zo veel gebruikt, of niet zo veel kilometers maakt, dat het camper onderhoud dan vast ook minder vaak nodig is?

Goed camper onderhoud is echt noodzakelijk

In het oogpunt van Bedrijfswagen Service Friesland is goed onderhoud voor uw camper wel degelijk nodig. Dit om juist te voorkomen dat u onverhoopt met pech langs de kant van de weg komt te staan, of dat er vroegtijdig slijtage optreedt. Daarom is vakkundig onderhoud wel degelijk nodig.

Want ook als u uw camper niet zo veel gebruikt, of er niet al te veel kilometers mee rijdt, is regelmatig en goed camper onderhoud echt noodzakelijk. Onvoldoende of slecht onderhoud aan uw camper kan niet alleen leiden tot onnodig hoge reparatie kosten, maar ook tot een onnodige kortere levensduur van uw camper of onderdelen hiervan.

Veiligheid staat voorop bij Bedrijfswagen Service Friesland

Hiernaast kunnen verkeerd afgesleten of verdroogde banden, slecht functionerende remmen of een lekke gasslang fatale gevolgen hebben. Ook zaken zoals versleten schokdempers kunnen niet alleen het rijplezier negatief beïnvloeden, maar zeer zeker ook verstrekkende gevolgen hebben voor de veiligheid.

NKC leden 10% korting bij bedrijfswagen service friesland

Moderne werkplaats

Wij beschikken over een moderne werkplaats met speciale bruggen waardoor de grootste campers bij Bedrijfswagen Service Friesland terecht kunnen. Wij onderhouden alle camper merken, Fiat, Iveco, Ford, Mercedes, Hymer, Knaus, Westfalia, en nog vele andere merken. Bovenal krijgen alle NKC leden 10% korting!

Voor het gehele onderhoud van uw camper kunt u bij BSF terecht!

Voor het gehele onderhoud én de APK keuring van uw camper, kunt u terecht bij onze vestiging in Leeuwarden en Bolsward. En staat u onderweg met pech? Een telefoontje naar Bedrijfswagen Service Friesland in Leeuwarden 058 – 288 0288 of naar onze vestiging in Bolsward 0515 – 57 22 00, en wij zijn naar u onderweg!

Onthoud één ding voor uw campercamper onderhoud reparatie apk bedrijfswagen service friesland

 

“Voor het complete programma voor uw camper kunt u terecht bij BSF, waarna u altijd veilig bent op de weg!”

 

Het complete programma is bij BSF ongekend

U kunt bij Bedrijfswagen Service Friesland terecht met uw camper voor:

 • Diagnose
 • Onderhoud
 • Reparatie
 • Aircoservice
 • APK – keuring
 • Uitwendig reinigen
 • Schadeherstel
 • Inbouwen van apparatuur
 • Banden
 • Onderdelen en accessoires van uw camper

Vrijblijvend reparatie-prijsvoorstel

Wilt u vrijblijvend een reparatie prijsvoorstel?
Vul dan onderstaand contact formulier in, en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren