Autolaadkraan laadklep onderhoud

Met het juiste autolaadkraan laadklep onderhoud, reparatie en de jaarlijkse keuring kunt u stilstand van uw truck voorkomen. Bedrijfswagen Service Friesland hecht veel waarde aan goed onderhoud en reparatie. Daarnaast kunt u er van op aan dat onze hoog opgeleide monteurs in onze vestiging in Leeuwarden en Bolsward er voor zorgen dat uw autolaadkraan en/of laadklep optimaal functioneert en veilig is!

Het juiste autolaadkraan en laadklep onderhoud

Krijgt u in onze vestigingen Leeuwarden en Bolsward!

Want wij begrijpen bij BSF hoe vervelend het is voor een bedrijf om storing in de autolaadkraan en/of laadklep te krijgen. Omdat we gewoon weten dat een storing uw bedrijf veel tijd en geld kan kosten. Daarom willen wij u dit bij Bedrijfswagen Service Friesland besparen. Door het juiste autolaadkraan laadklep onderhoud te geven helpen wij uw truck weer snel op de weg.

Om de vereiste veiligheid te kunnen waarborgen is in de ARBO wet een jaarlijkse keuring verplicht gesteld. Wij kunnen het onderhoud combineren met de jaarlijkse autolaadkraan, laadklep keuring.  Zo kunt u er van op aan dat uw materiaal optimaal functioneert!

Storing? Bedrijfswagen Service Friesland is snel ter plaatse!

Service staat bij Bedrijfswagen Service Friesland voorop! Dus heeft u onverhoopt tussentijds een storing? Na een telefoontje staat Bedrijfswagen Service Friesland zo snel mogelijk voor u klaar om de storing te verhelpen. Bel één van onze vestigingen, Leeuwarden  058 288 0288 of Bolsward 0515 57 22 00 En wij zijn snel ter plaatse!

autolaadkraan en/of laadklep onderhoud, reparatie en jaarlijkse keuring