Autolaadkraan en/of laadklep keuring

Met het juiste onderhoud, reparatie en de jaarlijkse autolaadkraan en/of laadklep keuring kunt u stilstand met uw truck voorkomen. Bedrijfswagen Service Friesland hecht veel waarde aan goed onderhoud en reparatie. Hiernaast kunt u er van op aan dat onze hoog opgeleide monteurs er voor zorgen dat uw autolaadkraan en/of laadklep optimaal functioneert en veilig is!

Juiste onderhoud en autolaadkraan en/of laadklep keuring

Een storing van de autolaadkraan en/of laadklep kan uw bedrijf veel tijd en geld kosten. En dit is iets wat Bedrijfswagen Service Friesland u wil besparen. Door het juiste onderhoud te geven aan de autolaadkraan en laadklep, houden wij uw truck op de weg.  Hiernaast kunnen wij het onderhoud combineren met de jaarlijkse autolaadkraan en/of laadklep keuring. Zo kunt u er van op aan dat uw materiaal optimaal functioneert!

Storing? Bedrijfswagen Service Friesland is snel ter plaatse!

En heeft u onverhoopt tussentijds een storing met uw autolaadkraan of laadklep? Na een telefoontje staat Bedrijfswagen Service Friesland voor u klaar om de storing te verhelpen. Bel één van onze vestigingen, Leeuwarden  058 288 0288 of Bolsward 0515 57 22 00 En wij zijn snel ter plaatse!

Met het juiste onderhoud, reparatie en jaarlijkse autolaadkraan en laadklep keuring helpt stilstand voorkomen

 

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren