Diensten

  • Bedrijfswagens-Maximaal-rendement-wagenpark

Diensten om de totale onderhoudskosten te optimaliseren

Uw bedrijfswagen of truck is de motor van uw bedrijf. En het meest belangrijke, de motor die te allen tijde goed dient te lopen. Hierbij maakt de grootte van uw wagenpark bij Bedrijfswagen Service Friesland niet uit. Want u kunt rekenen op onze jarenlange expertise. En uiteraard met uitstekend opgeleide vakkundige medewerkers en een hoge servicegerichtheid. Om dit te realiseren biedt Bedrijfswagen Service Friesland een breed scala aan diensten om de totale onderhoudskosten te optimaliseren. En hiernaast de maximale inzetbaarheid van uw bedrijfswagens tegen minimale kosten te kunnen realiseren.

Bedrijfswagen Service Friesland denkt graag met u mee!

En dit ervaart u door waardevolle adviezen bij een aankoop van een bedrijfswagen, truck of combinatie. Hiernaast hoe u kunt besparen door het goed leveren van hoge kwaliteit onderhoud en reparatie en voorraadbeheer van onderdelen. En dat u altijd op aan kunt van onze 24 uur service met hulpdienst van ITS bij pech onderweg 040 – 214 3000 Zodat u ons binnen openingstijden en buiten openingstijden snel kunt bereiken! Heeft uw Bedrijfswagen schade? Ook voor schadeherstel kunt u bij Bedrijfswagen Service Friesland terecht.

Uw wagenpark, is onze zorg

uw wagenpark-is onze zorg - Maximale inzetbaarheid van uw bedrijfswagens tegen minimale kosten Bedrijfswagen Service Friesland

Maximale inzetbaarheid van uw bedrijfswagens tegen minimale kosten!

Uw streven is maximale inzetbaarheid van uw bedrijfswagens tegen minimale kosten. Om dit te realiseren biedt Bedrijfswagen Service Friesland een breed scala aan diensten aan om de totale onderhoudskosten te optimaliseren. Bedrijfswagen Service Friesland helpt u bij het succesvol ondernemen. En dit doen wij door te sturen op maximale inzetbaarheid van uw bedrijfswagens, bestelwagens en trucks met reparatie onderhoudscontracten, beheerscontracten en fleet management.

Door de korte lijnen binnen Bedrijfswagen Service Friesland. Zorgen wij dat u met uw bedrijfsauto, bestelwagen, truck, en trekker met trailer of aanhangwagen altijd op de weg blijft. Service staat bij ons voor op en hoog in het vaandel. Uw business is onze business!

Waar u bij Bedrijfswagen Service Friesland van op aan kunt

De totale zorg voor uw wagenpark – alle diensten onder één dak

Reparatie en onderhoud 
Reparatie en onderhoudscontract
APK keuring
LPK
Inbouw tachograaf 
Schadeherstel 
Kraankeuring 
Alarmsysteem 
Inbouw On Board Unit (OBU)
Autolaadkraan en laadklep
Onderhoud camper 
Onderdelen
Verkoop DAF en GINAF trucks
DAF trekker verhuur

Bedrijfswagen Service Friesland staat 24/7 voor u klaar!

Bel Bedrijfswagen Service Friesland Waarna wij u graag uitleggen hoe wij met onze diensten de totale onderhoudskosten van uw wagenpark kunnen optimaliseren! Wilt u meer informatie door middel van email? Dan kunt u onderstaand contactformulier invullen, en wij maken zo spoedig mogelijk een afspraak met u!

Contactformulier

Ik ga akkoord en geef toestemming om de door mij ingevoerde gegevens te verwerken conform de privacyverklaring