Diensten

 • Bedrijfswagens-Maximaal-rendement-wagenpark
Uw bedrijfswagen is de motor van uw bedrijf. En het meest belangrijke nog, de motor die te allen tijde goed dient te lopen. Hiernaast maakt de grootte van uw wagenpark bij Bedrijfswagen Service Friesland niet uit. U kunt rekenen op onze jarenlange expertise. Met uitstekend opgeleide vakkundige medewerkers en een hoge servicegerichtheid. Om dit te realiseren biedt Bedrijfswagen Service Friesland een breed scala aan diensten om de totale onderhoudskosten te optimaliseren. En hiernaast de maximale inzetbaarheid van uw bedrijfswagens tegen minimale kosten te kunnen realiseren.

Waardevolle adviezen van Bedrijfswagen Service Friesland

Dit ervaart u bij aankoop van een bedrijfswagen, truck of combinatie. Hiernaast hoe u kunt besparen door het goced leveren van hoge kwaliteit onderhoud, reparatie en voorraadbeheer van onderdelen. Plus dat u altijd op aan kunt van onze 24 uur service met hulpdienst van ITS bij pech onderweg 040 – 214 3000 Zodat u ons binnen openingstijden en buiten openingstijden snel kunt bereiken! En heeft uw Bedrijfswagen schade? Voor schadeherstel kunt u hiernaast bij ons terecht.

Uw wagenpark, is onze zorg

uw wagenpark-is onze zorg - Maximale inzetbaarheid van uw bedrijfswagens tegen minimale kosten Bedrijfswagen Service Friesland

Maximale inzetbaarheid van uw bedrijfswagens tegen minimale kosten!

Uw streven is maximale inzetbaarheid van uw bedrijfswagens tegen minimale kosten. Om dit te realiseren biedt Bedrijfswagen Service Friesland een breed scala aan diensten aan om de totale onderhoudskosten te optimaliseren.  Wij helpen u bij het succesvol ondernemen. En dit doen wij door te sturen op maximale inzetbaarheid van uw bedrijfswagens, bestelwagens en trucks met reparatie onderhoudscontracten, beheerscontracten en fleet management.

Door de korte lijnen binnen BSF. Zorgen wij dat u met uw bedrijfsauto, bestelwagen, truck, en trekker met trailer of aanhangwagen altijd op de weg blijft. Service staat bij ons voor op en hoog in het vaandel. Uw business is onze business!

Waar u bij Bedrijfswagen Service Friesland van op aan kunt:

 • Truck & bedrijfswagen experts
 • Klantgerichte service
 • 24-uur servicedienst
 • Meedenken in oplossingen
 • Rendement optimaliseren
 • Multi-brand filosofie
 • Onderdelen en accessoires op voorraad
 • Afspraak is afspraak
 • Ontzorgen 
 • Uw wens staat centraal

De totale zorg voor uw wagenpark – alle diensten onder één dak

Reparatie en onderhoud 
Reparatie en onderhoudscontract
APK keuring
LPK
Inbouw tachograaf 
Schadeherstel 
Kraankeuring 
Alarmsysteem 
Inbouw On Board Unit (OBU)
Autolaadkraan en laadklep
Onderhoud camper 
Onderdelen
Verkoop DAF en GINAF trucks
DAF trekker verhuur

Wij staan 24/7 voor u klaar!

Bel Bedrijfswagen Service Friesland en wij leggen u graag uit hoe wij met onze diensten de totale onderhoudskosten van uw wagenpark kunnen optimaliseren! Wilt u meer informatie? Dan kunt u onderstaand contactformulier invullen, en wij maken zo spoedig mogelijk een afspraak met u!

Contactformulier

Ik ga akkoord en geef toestemming om de door mij ingevoerde gegevens te verwerken conform de privacyverklaring

Contactformulier

Ik ga akkoord en geef toestemming om de door mij ingevoerde gegevens te verwerken conform de privacyverklaring