Diensten

onderhoud-en-reparatie

Maximale inzetbaarheid tegen minimale kosten | Uitstekende service

Uw bedrijfswagen is de motor van uw bedrijf. De truck die ten allen tijde goed dient te lopen. ‘Hierbij maakt de grootte van uw wagenpark bij Bedrijfswagen Service Friesland niet uit’. Want u kunt rekenen op onze jarenlange expertise.’ Met uitstekend opgeleide vakkundige medewerkers en een hoge service gerichtheid! Om dit te realiseren biedt Bedrijfswagen Service Friesland u ook een breed scala aan diensten om de totale reparatie onderhoudskosten te optimaliseren. Dit doen wij door te sturen op maximale inzetbaarheid van uw bedrijfswagen, bestelwagen en truck tegen minimale kosten. Zodat uw transportbedrijf door kan gaan!

Waardevolle adviezen van Bedrijfswagen Service Friesland

Dit ervaart u al bij aankoop van een bedrijfswagen, truck of combinatie. Waarin wij u graag vertellen hoe u ook kunt besparen door het goed leveren van onze hoge kwaliteit onderhoud, reparatie en voorraadbeheer van onderdelen. Daarnaast dat u altijd kunt rekenen op onze 24 uur service met onze hulpdienst van ITS bij pech onderweg. Waarvoor u ons volgende telefoonnummer kunt bellen: 040 – 214 3000 zowel binnen openingstijden als buiten openingstijden kunt u ons snel bereiken! En heeft uw bedrijfswagen daarnaast schade? Voor schadeherstel kunt u ook met een gerust hart bij ons terecht. Wij regelen alles voor u!

Uw wagenpark is onze zorg

Anne Bijker Heine de Vries Rinze Louwsma van Bedrijfswagen Service Friesland biedt u een breed scala aan diensten om de totale reparatie onderhoudskosten te optimaliseren. Met uitstekend opgeleide vakkundige medewerkers. En een hoge service gerichtheid en snelle onderhoud en reparatie!

Maximale inzetbaarheid van uw truck tegen minimale kosten!

Uw streven is maximale inzetbaarheid van uw bedrijfswagens tegen minimale kosten. Om de maximale inzetbaarheid tegen ook minimale kosten voor u te realiseren biedt Bedrijfswagen Service Friesland u een breed scala aan diensten om de totale onderhoudskosten te optimaliseren. Wij helpen u daarnaast ook graag bij het succesvol ondernemen. Dit doen wij door te sturen op maximale inzetbaarheid van uw bedrijfswagens, bestelwagens en trucks met onze volgende diensten:

 • Reparatie onderhoudscontracten
 • Beheerscontracten
 • Fleet management
 • Snelle en hoge kwaliteit onderhoud en reparatie
 • En voorraadbeheer van onderdelen

Korte lijnen

Door de korte lijnen binnen BSF zorgen wij er dan ook voor dat u met uw bedrijfsauto, bestelwagen, truck en trekker met trailer altijd op de weg blijft. Daarnaast staat Service bij ons voor op en hoog in het vaandel. Uw business is ook onze business!

Waar u bij Bedrijfswagen Service Friesland gewoon van op aan kunt:

 • Truck & bedrijfswagen experts
 • Klantgerichte service
 • 24-uur servicedienst
 • Meedenken in oplossingen
 • Rendement optimaliseren
 • Multi-brand filosofie
 • Onderdelen en accessoires op voorraad
 • Afspraak is afspraak
 • Ontzorgen 
 • Uw wens staat centraal

De totale zorg voor uw wagenpark – alle diensten onder één dak

Reparatie en onderhoud 
Reparatie en onderhoudscontract
APK keuring
LPK
Inbouw tachograaf 
Schadeherstel 
Kraankeuring 
Alarmsysteem 
Inbouw On Board Unit (OBU)
Autolaadkraan en laadklep
Onderhoud camper 
Onderdelen
Verkoop DAF en GINAF trucks
DAF trekker verhuur

Wij staan 24/7 voor u klaar met onze diensten!

Bedrijfswagen Service Friesland geeft u graag persoonlijk advies hoe wij met onze diensten de de totale reparatie onderhoudskosten van uw wagenpark kunnen optimaliseren! Wilt u meer informatie? Bel Bedrijfswagen Service Friesland voor een afspraak waarin wij u graag vertellen wat wij voor uw bedrijf kunnen betekenen!

Hoe voorkom ik kosten aan mijn vrachtwagenPeriodiek onderhoudDagelijkse controle vrachtwagen - Wielbevestiging en bandenspanning

Of neem contact met ons op

via onderstaand contact formulier

Ik ga akkoord en geef toestemming om de door mij ingevoerde gegevens te verwerken conform de privacyverklaring

Gerelateerde artikelen