Diensten

onderhoud-en-reparatie

Uw bedrijfswagen is de motor van uw bedrijf die ten allen tijde goed dient te lopen. Hierbij maakt de grootte van uw wagenpark bij Bedrijfswagen Service Friesland niet uit. Want u kunt rekenen op onze jarenlange expertise. Met uitstekend opgeleide vakkundige medewerkers en een hoge servicegerichtheid. Om dit te realiseren biedt Bedrijfswagen Service Friesland u een breed scala aan diensten om de totale onderhoudskosten te optimaliseren. Dit doen wij door te sturen op maximale inzetbaarheid van uw bedrijfswagens, bestelwagens en trucks tegen minimale kosten.

Waardevolle adviezen van Bedrijfswagen Service Friesland

Dit ervaart u al bij aankoop van een bedrijfswagen, truck of combinatie. Hoe u ook kunt besparen door het goed leveren van onze hoge kwaliteit onderhoud, reparatie en voorraadbeheer van onderdelen. Daarnaast dat u altijd kunt rekenen op onze 24 uurs service met hulpdienst van ITS. Bij pech onderweg belt u het volgende telefoonnummer: 040 – 214 3000 Waardoor u ons binnen openingstijden en buiten openingstijden snel kunt bereiken! En heeft uw Bedrijfswagen daarnaast schade? Voor schadeherstel kunt u ook met een gerust hart bij ons terecht.

Uw wagenpark, is onze zorg

uw wagenpark-is onze zorg - Maximale inzetbaarheid van uw bedrijfswagens tegen minimale kosten. Om dit te realiseren biedt Bedrijfswagen Service Friesland u een breed scala aan diensten. om de totale onderhoudskosten te optimaliseren.

Maximale inzetbaarheid tegen minimale kosten!

Uw streven is maximale inzetbaarheid van uw bedrijfswagens tegen minimale kosten. Om dit te realiseren biedt Bedrijfswagen Service Friesland u een breed scala aan diensten om de totale onderhoudskosten te optimaliseren. Wij helpen u daarnaast ook graag bij het succesvol ondernemen. Dit doen wij door te sturen op maximale inzetbaarheid van uw bedrijfswagens, bestelwagens en trucks met:

Met onze diensten houden wij uw vrachtwagen op de weg
Met onze diensten houden wij uw vrachtwagen op de weg!

Door de korte lijnen binnen BSF zorgen wij ook dat u met uw bedrijfsauto, bestelwagen, truck en trekker met trailer altijd op de weg blijft. Daarnaast staat Service bij ons voor op en hoog in het vaandel. Uw business is onze business!

Waar u bij Bedrijfswagen Service Friesland gewoon van op aan kunt:

  • Truck & bedrijfswagen experts
  • Klantgerichte service
  • 24-uur servicedienst
  • Meedenken in oplossingen
  • Rendement optimaliseren
  • Multi-brand filosofie
  • Onderdelen en accessoires op voorraad
  • Afspraak is afspraak
  • Ontzorgen 
  • Uw wens staat centraal

De totale zorg voor uw wagenpark – alle diensten onder één dak

Reparatie en onderhoud 
Reparatie en onderhoudscontract
APK keuring
LPK
Inbouw tachograaf 
Schadeherstel 
Kraankeuring 
Alarmsysteem 
Inbouw On Board Unit (OBU)
Autolaadkraan en laadklep
Onderhoud camper 
Onderdelen
Verkoop DAF en GINAF trucks
DAF trekker verhuur

Wij staan 24/7 voor u klaar!

En wij leggen u graag persoonlijk uit hoe wij met onze diensten de totale onderhoudskosten van uw wagenpark kunnen optimaliseren! Wilt u meer informatie? Bel Bedrijfswagen Service Friesland voor een afspraak!

Hoe voorkom ik kosten aan mijn vrachtwagenPeriodiek onderhoudDagelijkse controle vrachtwagen - Wielbevestiging en bandenspanning

Of neem contact met ons op

via onderstaand contact formulier

Ik ga akkoord en geef toestemming om de door mij ingevoerde gegevens te verwerken conform de privacyverklaring

Gerelateerde pagina’s