Derde DAF CF voor de Takomst!

Derde DAF CF voor de Takomst Bedrijfswagen Service Friesland mocht de sleutels overhandigen van de derde DAF CF 440 Super Space Cab aan de Takomst in Workum.

Stijlvol

De DAF truck is conform de eigen stijl van de Takomst opgebouwd. Een truck met een stoere elegante uitstraling waarbij het logo van de Takomst mooi tot uiting komt bovenin op de Space Cab!

Innovatief

De Takomst zal deze DAF CF inzetten voor het RMO transport, waardoor het inzamelen en transport van melk overdag maar ook in de avonduren gebeurd. Goede verlichting is dan een vereiste! De CF heeft fraai gestileerde koplampen, uitgevoerd met H7 halogeenverlichting en LED-technologie voor het dimlicht, een primeur in de truckindustrie. Met de grootste lichtopbrengst, een maximale levensduur en een minimaal energieverbruik. Eveneens heeft de DAF CF: praktische cornering lights in de bumper. Die schijnen bij het afslaan in de rijrichting voor nog meer comfort en veiligheid, en nog minder kans op schade, om ook in de avonden veilig het werk te kunnen doen!

Zicht

Veiligheid begint ook met goed zicht. De cabine van de DAF CF heeft het grootste glasoppervlak in zijn klasse. Ook de lage positie van de cabine draagt bij aan een perfect overzicht, net als de zorgvuldig geplaatste spiegels. De chauffeur kan tussen de spiegels en de A-stijl van de cabine doorkijken en zelfs tussen de spiegels onderling. Ook veiligheid zit in de details.

Toegankelijk

Gemakkelijk in- en uitstappen is belangrijk bij een truck in deze klasse. Praktisch is de lage cabinevloer van slechts 1,18 m. Daardoor kan volstaan worden met twee of drie opstaptreden. De aluminium treden zijn antislip. Dat is veilig, ziet er fraai uit en helpt beschadigingen te voorkomen.

Ruimtelijk en ergonomisch

Het interieur van de nieuwe CF biedt maximale leef- en werkruimte. De Daf CF heeft een interieurruimte van maar liefst 11 m3 met het dashboard ergonomisch om de chauffeur heen ontworpen. Met alle hendels en instrumenten precies op de juiste plaats. Bedieningsknoppen zijn overzichtelijk per functie gegroepeerd. De drie DIN-slots bieden ruimte aan de optionele cameramonitor of Truck Navigation, radio met radio/cd-speler, trucknavigatiesysteem en een USB aansluiting.

Drie mooie DAF CF trucks waar de Takomst in Workum mee gezien mag worden!

Bedrijfswagen Service Friesland wenst de Takomst veel succes en veilige kilometers toe met deze derde DAF CF!

Derde DAF CF voor de Takomst