De Waard Transport gaat voor Euro 6

Bedrijfswagen Service Friesland heeft de eerste nieuwe investering aan De Waard Transport & Overslag mogen afleveren, de DAF XF FTG Euro 6. Een prachtige nieuwe voorloopas trekker. Uitgevoerd met een krachtige PACCAR Euro 6 motor. Past precies bij de mannen van De Waard.

De Waard Transport voor euro 6 - DAF XF FTG voorloopas trekker

De Waard Transport gaat voor Euro 6!

De Waard Transport & Overslag houd zich bezig met de transportwerkzaamheden over het land en water in de infra en bouwsector. Tevens verzorgen zij met hun overslagmachines de los werkzaamheden van schepen door middel van transportbanden en trechters. De Waard heeft vestigingen in Sneek, Meppel en Zeewolde en is met hun materieel actief in geheel Nederland. Deze uitbreiding voldoet aan de laatste milieukundige eisen. En deze investering is niet de laatste welke de firma De Waard heeft gedaan. In het najaar zal een groot deel van de huidige zandkippers vervangen worden door 5 nieuwe GINAF trucks. Ook weer uitgevoerd met de schone Euro 6 PACCAR motoren.

ENieuwbouw Bedrijfswagen Service Frieslandlkaar gevonden via de nieuwbouw

De Waard en BSF hebben elkaar gevonden bij de ontwikkeling van de nieuwbouw plannen van Bedrijfswagen Service Friesland. Op dit moment zijn de mensen van De Waard druk bezig met het grond en straatwerk van de nieuwbouw van BSF in Leeuwarden!

 

DAF XF FTG voorloopas trekker

De Waard Transport voor euro 6 - DAF XF FTGDe nieuwe DAF XF FTG is uitgevoerd met de ruime XF cabine. Deze cabine biedt comfort en een geweldige leef ruimte voor de chauffeur. De luxe stoel, de koelkast en de airco geven de chauffeur een fantastische werkomgeving. De truck is uitgevoerd met een AS-Tronic versnellingsbak welke de chauffeur optimaal bedieningsgemak geeft. En de rust  welke hij nodig heeft om zijn aandacht optimaal op de weg te kunnen houden.

Om de aandacht scherp te houden wordt de chauffeur geholpen door alle toegepaste veiligheid systemen.

  • De adaptive cruise controle (ACC)
  • Lane Depature Warning (LDW)
  • Voertuig Stabiliteits Controle (VSC)
  • En een automatisch elektronisch rem systeem (AEBS).
  • Wat betreft het zuinig rijden wordt hij ondersteund met Driver Performance Assistent (DPA).

Met de DAF XF FTG gespoten in de bedrijfskleur van De Waard. Is het een aanwinst voor het Nederlandse wegennet!

Wij wensen de chauffeur, de directie en alle medewerkers van De Waard. Veel succes en veilige kilometers toe met deze prachtige machine!

GINAF X6 4446 TS voor De Waard

Nieuwe DAF XF FTG voor De Waard Transport & Overslag