DAF XF voor Sandstra Transport

Bedrijfswagen Service Friesland heeft bij Sandstra Transport te Bolsward  deze zeer fraaie  DAF XF Super Space Cab FAN 440 pk afgeleverd, dit is een 6×2 container auto met een meesturende achteras.

daf xf super space cab fan 440 pk

De DAF in de huis kleuren van Sandstra is weer een prachtige auto geworden. Sandstra is een echt familie bedrijf, van oudsher is men hier begonnen in de fourage en tegenwoordig een van de grootste afval transporteurs. Ook is men bij Sandstra transport regelmatig te zien met kraan container auto’s.

DAF XF Super Space Cab FAN 440 pk

daf xf super space cab fan 440 pkDe DAF XF FAN Super Space Cab is een 440 pk silent uitvoering, uitgerust met de uiterst zuinige en krachtige 10,8 liter Paccar mx 11 motor. Deze DAF heeft een imposant front, de karakteristieke grill met gegalvaniseerde stalen bumper. Koplampenlenzen van onbreekbaar lexan kunststof geven de XF een imposante uitstraling. Het complete cabine interieur met climate control en geregelde airco, is volledig toegespitst op de veiligheid van de chauffeur. En voorzien van Adaptive Cruise Control, Forward Collision Warning, Lane Departure Warning Systeem. De DAF driver performance Assistant ondersteunt de chauffeur bij het zuinig rijden van de DAF.

Voor de rest beschikt deze DAF over een haakarmsysteem van VDL welke door de werkplaats van Sandstra Transport zelf is opgebouwd, hierdoor is deze van alle details voorzien. Ook is deze voor LZV geschikt gemaakt. De sideskirts zijn ook door Sandstra ontworpen.

Wij wensen namens Bedrijfswagen Service Friesland Sandstra transport en de chauffeur Ido Salverda veel veilige en efficiënte kilometers toe.

daf xf super space cab fan 440 pk