DAF XF Space Cab voor EJ de Jong Transport!

Bedrijfswagen Service Friesland heeft de sleutels overhandigt van een DAF XF Space Cab  aan EJ de Jong Transport in Parrega. Het betreft een DAF XF 460 FTN Space Cab met een Fassi autolaadkraan.

Nieuwe DAF XF opgebouwd met Fassi autolaadkraan voor EJ de Jong Transport

DAF XF opgebouwd met Fassi autolaadkraan

De nieuwe DAF XF is opgebouwd met een Fassi autolaadkraan (F485). Waarbij de Fassi autolaadkraan een hefcapaciteit t/m 47,2 tm heeft. Met een maximaal bereik tot 28.65 meter met fly-jib. Deze wordt bestuurd met een FX500 besturingseenheid, een D850 digitaal vientelblock. En met een RHC/RCS radiografische afstandsbediening plus automatische dynamische controle, Flow Sharing. Plus een zwenkbereik van 430 met tandheugel en pignon.

DAF XF opgebouwd met Fassi autolaadkraan door Bedrijfswagen Service Friesland

Stijlvolle DAF XF Space Cab

De stijlvolle DAF XF is gespoten in de bedrijfskleuren van EJ de Jong transport, de bedrijfskleuren welke ook mooi passen bij de rode Fassi autolaadkraan. Met een prominente stijlvolle grille en aluminium accenten plus de fraaie koplampen geven de XF zijn krachtige en eDAF XF Space Cab voor EJ de Jong Transnport - Bedrijfswagen Service Frieslandlegante uitstraling. De grille draagt in belangrijke mate ook bij aan de uitstekende koeling van de motor voor een zo laag mogelijk brandstofverbruik.

Hiernaast is de XF voorzien van een robuuste gegalvaniseerde stalen bumper welke tegen een stootje kan. Zowel de koplampen als de mistlampen zijn uitgevoerd in onbreekbaar Lexan.

De veiligheid staat uiteraard voorop. Door de aerodynamische spatborden met geïntegreerd knipperlicht, is de DAF goed zichtbaar voor fietsers en voetgangers.

Aangenaam

Het moderne interieurdesign heeft een warme uitstraling. Dit draagt bij aan het comfort van de chauffeur, net als de uitstekende verwarming en ventilatie. Luchtstromen worden gelijkmatig over de gehele cabinevloer verspreidt, zelfs onder het bed. Het interieur is bovenal erg praktisch met  de dubbele bekerhouders en de praktische uitschuiftafel in het dashboard. Hierbij het handige afvalbakje naast de bestuurdersstoel en de extra opbergruimte tegen de achterwand.

Luxueus

De cabinevloer op een hoogte van slechts 1,48 m garandeert een gemakkelijke instap. De stoelen van de nieuwste generatie zijn uitgebreid verstelbaar en bieden een uitstekend zitcomfort met veel zijdelingse steun.

En zo is dus te zien dat overal aan is gedacht. De DAF XF Space Cab met de opgebouwde Fassi autolaadkraan is toch echt het visitekaartje van de weg.

Bedrijfswagen Service Friesland wenst EJ de Jong Transport en de chauffeur veel succes en veilige kilometers toe!

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

DAF FTN XF EJ de Jong transport