DAF XF op maat voor Ybe Paulusma!

Bedrijfswagen Service Friesland mocht de sleutels overhandigen van een First Choice gebruikte DAF XF op maat aan eigen rijder Ybe Paulusma. De DAF XF 480 grootste in zijn klasse maar nu als First Choice. Met weinig kilometers, en op maat gemaakt.

DAF XF op maat voor Ybe Paulusma

Exterieur DAF XF op maat

De DAF XF 480 is uitgevoerd met een lucht geveerde cabineophanging. Met een vaste dakspoiler, Fenders, Sideskirts en Skyligts. En door Bedrijfswagen Service Friesland zijn 5 toplampen opgebouwd.

Interieur DAF XF 480

First Choice DAF truck op maat

De kleur afwerking van het cabine interieur van de DAF XF 480 op maat is Dark Sand. Met als decoratie kleur Piano Black. En wanneer Ybe Paulusma in zijn DAF truck stapt neemt hij plaats in een Luxury Air chauffeursstoel met armsteun. Met voor hem een duidelijk, ruim en overzichtelijk dashboard met alle benodigde apparatuur. Daarnaast een Automatische temperatuurregeling met Airco. Een Standverwarming en Stand airco. Kortom een compleet luxe ergonomisch interieur met alle benodigdheden voor de chauffeur!

Communicatie en Rijmanagement

De gebruikte DAF XF op maat is uitgevoerd met een Universele Fleet Management Connector en het DAF Connect. Zodat er op de juiste manier gepland kan worden. Daarnaast is voor het rijmanagement een Adaptive Cruise Control met FCW en AEBS-3 toegepast. Met een Driver Performance Assistent voor de chauffeur.

Aandrijflijn

Daarnaast is de DAF XF op maat uitgevoerd met een MX-13 motor. En een Geautomatiseerde TraXon versnellingsbak met 12 versnellingen.

Eigen rijder Ybe Paulusma heeft hiermee een schitterende DAF XF op maat gekocht. Een waar visitekaartje op het Nationale en Internationale wegennet.

Bedrijfswagen Service Friesland wenst Ybe Paulusma veel succes en veilige kilometers toe!

Gerelateerde artikelen

DAF XF op maat voor Ybe Paulusma