DAF XF FTG 510 voor Jan Visser Transport

Bedrijfswagen Service Friesland mocht de sleutels overhandigen van deze prachtige DAF XF FTG 510 aan Jan Visser Transport in Opeinde

DAF XF FTG 510 voor Jan Visser Transport

DAF XF FTG 510 Super Space Cab

De DAF XF FTG 510 Super Space Cab met een verlengd chassis van 4.15 meter, is uitgevoerd met de zeer krachtige 12,9 liter PACCAR MX-13 motor, met een as tronic versnellingsbak en een MX motor rem. De koplampen zijn uitgevoerd in het onbreekbaar Lexan, en met LED-verlichting zorgen deze voor de grootste lichtopbrengst en maximale levensduur.DAF XF FTG 510 voor Jan Visser Transport

Bovendien is de truck opvallend gespoten met mooie donkerblauwe accenten. Het spuitwerk is verzorgd door autospuitbedrijf Vonk te Heerenveen. De lichtbak, en een beugel met vier lampen en een verlaagde zonneklep sieren het front.

De DAF XF heeft een leef- en werkruimte van 12,6 m3 en een stahoogte van 2,25 meter, waarin zich een koellade bevind, een 220 omvormer, een luchtgeveerde Super Air chauffeursstoel en bijrijdersstoel, en een luxe comfort matras. Voor extra veiligheid is er Adaptive Cruise Controle (ACC), Forward Collision Warning (FCW), Advanced Emergency Braking System (AEBS) en de DAF Driver Performance Assistant (DPA,) die de chauffeur ondersteunt met actuele ritgegevens en tips.

Vele jaren naar volle tevredenheid met DAF gereden

Jan Visser Transport is een vervoerder met als specialisatie bouwmaterialen en rondhout transport. Na vele jaren met volle tevredenheid met DAF te hebben gereden, viel voor Jan Visser de keus wederom weer op DAF. Ook de service van de werkplaatsen van Bedrijfswagen Service Friesland heeft hier in bijgedragen.

Bedrijfswagen Service Friesland is daarom ook trots om deze DAF te mogen leveren!

Wij willen Jan en Lenie Visser veel succes en veilige kilometers toewensen met deze prachtige DAF XF FTG 510.