DAF XF FT voor Firma Post Logistics

Bedrijfswagen Service Friesland heeft de sleutels overhandigt van een DAF XF FT Euro 6  aan de Firma Post Logistics in Sneek.

Nieuwe DAF XF FT Euro 6 voor firma Post Logistics

Nieuwe DAF XF FT Euro 6

De DAF XF is de maatstaf voor het transport over de lange afstand welke de Firma Post Logistics dagelijks rijd. En is optimaal ontwikkeld voor maximale transportefficiency. Met een laag brandstofverbruik. De nieuwe DAF XF FT heeft een goed doordacht chassis en een aantrekkelijk exterieurdesign. En met een royaal, comfortabel interieur welke een ruimte aan overvloed bied.

Het warme interieur design draagt bij aan het comfort voor de chauffeur. De cabinevloer op een hoogte van slechts 1.48 meter garandeert een gemakkelijke instap. De stoelen zijn uitgebreid verstelbaar. En bieden een uitstekend zitcomfort met veel zijdelingse steun. De DAF Driver Performance Assistent (DPA) helpt de chauffeur om zo zuinig mogelijk te rijden. En informeert over brandstofverbruik, rem gedrag en bandenspanning. En de informatie van de tachograaf wordt op het centrale informatiedisplay geprojecteerd. Waar door de chauffeur nog beter rij tijden en snelheid in acht kan nemen. Hier naast  geeft het scherm aan wanneer de truck aan de volgende servicebeurt toe is. Zo kan onderhoud tijdig uitgevoerd worden. Eveneens met het oog op maximale voertuigefficiency.

Veiligheid voor de chauffeur staat uiteraard voorop! De versterkte cabinestructuur met voorgeprogrammeerde kreukelzones vóór en achter speelt daarbij een belangrijke rol.

De DAF XF FT Euro 6 van de Firma Post Logistics is krachtig, zuinig, stoer. En een prachtige verschijning op het wegennet

Afgelopen week heeft de Firma Post Logistics uit Sneek de nieuwe DAF XF FT Euro 6 in gebruik genomen. Het voertuig is opgebouwd door Bedrijfswagen Service Friesland, en is afgeleverd door Heine de Vries.

Wij wensen de Firma Post vele veilige, zuinige en succesvolle kilometers toe!

2 DAF XF 460 voor Firma Post Logistics

DAF FT XF voor firma Post Logistics