XF FT 460 Herman Denkers Transport

Bedrijfswagen Service Friesland mocht de sleutels overhandigen van deze prachtig mooie XF FT 460 Space Cab aan Herman Denkers Transport.

DAF XF FT 460 Space Cab voor Herman Denkers Transport

Herman Denkers Transport – Onze doelstelling; de klant telt!

Herman Denkers Transport is een Nationaal en Internationaal transportbedrijf welke is gevestigd in Hantum. Al vanaf 2007 kunt u bij Herman Denkers Transport terecht voor al uw transporten. De transportactiviteiten zijn zeer uiteenlopend:

  • Agrarisch vervoer
  • Kipper vervoer
  • Stukgoed vervoer
  • Semi dieplader vervoer
  • Verhuizingen en nog veel meer.

Herman Denkers Transport is een veelzijdig transportbedrijf. De goederen worden op een professionele en zorgzame wijze vervoert volgens de wensen van de klanten. Het transportbedrijf staat 24 uur per dag, 7 dagen per week klaar voor de klant!

XF FT 460 Space Cab

De XF FT 460 Space Cab trekker is uitgerust met de 12,9 liter PACCAR MX-13 motor. Een AS Tronic versnellingsbak met een MX-motorrem zorgt mede voor een zeer laag brandstofverbruik en hoge prestaties. De krachtige MX-motorrem levert ruim driekwart van zijn vermogen bij slechts 1.500 t/min. Waardoor er belangrijk minder slijtage en lagere onderhoudskosten zijn.

XF FT 460

Voor de chauffeur is in de DAF XF de Luxury Air stoel geplaatst, een koellade, en een functionele leef- en werkruimte. Daarnaast is er Vehicle Stability Control (VSC) tegen scharen en kantelen. Met hierbij de DAF Driver Performance Assistent (DPA) welke de chauffeur ondersteunt met actuele rit gegevens.

Herman Denkers Transport is zeer enthousiast over DAF XF FT 460 van Bedrijfswagen Service Friesland vanwege het rijcomfort en het gunstige brandstofverbruik.Een perfecte samenwerking

Denkers is zeer enthousiast over  de DAF XF 460 vanwege het rijcomfort en het gunstige brandstofverbruik. Herman Denkers en Bedrijfswagen Service Friesland vinden elkaar in een perfecte samenwerking. Er zijn korte lijnen en een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding.

Ook vanwege de werkplaats en het enthousiaste team van Bedrijfswagen Service Friesland is er gekozen voor DAF.

Bedrijfswagen Service Friesland wenst Herman Denkers transport veel succes en veilige kilometers toe!

DAF-XF-FT-460-space-Cab-voor-Herman-Denkers-Transport