DAF XF 4×2 trekker voor Tiltrans

Bedrijfswagen Service Friesland mocht de sleutels overhandigen van een nieuwe DAF XF 4×2 trekker aan Tiltrans in Burgum. De XF 480 FT is compleet opgebouwd door Bedrijfswagen Service Friesland met werklampen, zijwindschermen en een Hydrauliek t.b.v. Kipper en Walking Floor. Daarnaast is er gekozen voor de inbouw van een DAB + MP3 radio en een 27 MC. Met een Stand airco en de keuze voor een Camerasysteem met Dashcam. De heer Tilkema en Bedrijfswagen Service Friesland kennen elkaar al heel wat jaren. Waardoor wij samen aan een half woord genoeg hebben. En daarom de keuze voor weer een DAF XF 480 dan niet moeilijk is.

DAF XF 4x2 trekker voor Tiltrans

DAF XF 4×2 trekker exterieur

De nieuwe DAF XF 4×2 trekker is uitgevoerd met een mechanische cabine-ophanging. Waarop een mooie ruime Super Space Cab met duidelijke LED-werklampen en Skylights. De XF 480 is gespoten in de bedrijfskleuren van Tiltrans. Waar op de voorkant van de Super Space Cab en ook boven het DAF-logo duidelijk de bedrijfsnaam van Tiltrans zichtbaar is.

DAF XF interieur

Chauffeurscomfort is één van de sterke punten van de XF 4×2 trekker. Daarnaast is de cabine een nog aantrekkelijkere plek om in te werken, te verblijven en slapen. De DAF XF 480 biedt veel nieuwe opties voor het personaliseren van het interieur voor ongeëvenaard comfort en luxe. Zo is de XF 480 uitgevoerd met een Dark Sand cabine interieur kleur. Daarnaast bezit de DAF XF een Luxury Air chauffeursstoel, een koellade, een extra comfort matras en bovenbed. En een automatische klimaatregeling en een stand verwarming met restwarmtepomp en 7 daagse timer.

Communicatie en rijmanagement

DAF XF 480 4x2 trekker met het nieuwe DAF Connect systeem voor Tiltrans

Voor het rijmanagement bezit de nieuwe DAF XF 4×2 trekker een toonaangevend wagenparkbeheersysteem, het Nieuwe DAF Connect. Het DAF Connect-systeem voor wagenparkbeheer biedt u direct inzicht in de doelmatigheid van chauffeur en voertuig. En geeft heldere informatie over de locatie, het brandstofverbruik de gereden kilometers van de vrachtwagen. Als ook over de bezettingsgraad en de stationair tijd van het wagenpark. DAF Connect optimaliseert de voertuigbeschikbaarheid, mindert de operationele kosten. Verhoogt de logistieke doeltreffendheid en vergroot daarmee uw winstgevendheid per kilometer.

Aandrijflijn DAF XF 4×2 trekker

De XF 480 is uitgevoerd met een PACCAR MX-13 motor. Met daarmee een koppel van 2.500 nm bij 900 omwentelingen per/min. En een geautomatiseerde TraXon versnellingsbak met 12 versnellingen.

Tiltrans heeft hiermee een prachtig nieuwe DAF XF 480 FT 4×2 SSC aan het wagenpark toegevoegd. Een schitterend visitekaartje op het Internationale en Nationale wegennet!

Bedrijfswagen Service Friesland wenst Tiltrans en de chauffeur veel succes en veilige kilometers toe!

Gerelateerde artikelen DAF XF 480

Nieuwe DAF XF 480 FT SSC voor Tiltrans