DAF XF 480 trekker voor M Postma Transport

M Postma Transport kiest weer voor DAF XF met service van BSF!

Bedrijfswagen Service Friesland mocht de sleutels overhandigen van een gebruikte DAF XF 480 trekker aan M Postma Internationaal Transport in Leeuwarden. Een prachtige gebruikte XF 480 FT 4×2 Super Space Cab op maat gemaakt. De keuze van een gebruikte DAF trekker is door M Postma gemaakt vanwege de snelle levering. En daarnaast is de DAF XF breed inzetbaar, en ideaal voor de lange afstanden welke M Postma Transport maakt.

Gebruikte DAF XF 480 trekker-voor M Postma transport

Exterieur gebruikte DAF XF 480 trekker

De zeer ruime Super Space Cab cabine is uitgevoerd aerodynamische fenders en sideskirts. Ook is de DAF voorzien van een vaste dakspoiler, ledlampen en voor extra zicht Skylights. De DAF XF 480 trekker is gespoten in de kleuren van M Postma Transport.

Interieur

In de cabine van de DAF XF 480 trekker is het gelijk een warm binnenkomen. Met de kleurafwerking van het cabine interieur in Dark Sand en daarnaast de decoratie kleuren in Delta zwart. Het ruime dashboard is geheel aangepast rondom de chauffeur waarin hij plaats neemt in een Luxury Air chauffeursstoel met armsteun. De warmte in de cabine wordt geregeld door een Automatische temperatuurregeling en Standverwarming met Restwarmtepomp en Timer.

Communicatie en rijmanagement

DAF XF 480 trekker voor M Postma Transport

Voor het rijmanagement is een Fleet Management Systeem Connector ingebouwd. Met daarnaast een Adaptive Cruise control met FCW en AEBS-3. Een Driver Performance Assistent en een Predictive Cruise Control.

Aan de veiligheid en de beveiliging is uiteraard ook gedacht! Met een DAF Night Lock, een Lane Departure Warning System en een Voertuigstabiliteitsregeling (VSC).

Aandrijflijn

De aandrijflijn in de DAF XF 480 trekker is uitgevoerd met een sterke PACCAR MX-13 motor. En een geautomatiseerde Traxon versnellingsbak met 12 versnellingen.

Bedrijfswagen Service Friesland is dankbaar dat M Postma Transport weer gekozen heeft voor DAF en de service van BSF. Waarvan het DAF Service gebied ligt in heel Europa, en dus zeer handig is voor het lange afstand transport welke M Postma wekelijks rijdt. De DAF XF 480 trekker is uit eindelijk een schitterende op maat gemaakte DAF geworden!

Bedrijfswagen Service Friesland wenst M Postma Transport en de chauffeur veel succes en veilige kilometers toe!

Gerelateerde artikelen

Gebruikte DAF XF 480 trekker voor M Postma Transport