XF 480 FT 4×2 SSC voor Bidon|Fritom

Bidon|Fritom gaat weer voor nieuwe DAF XF met Service van BSF!

DAF XF 480 SSC voor Bidon|Fritom

Bedrijfswagen Service Friesland mag de sleutels overhandigen van een nieuwe DAF XF 480 FT 4×2 SSC Euro 6 aan Bidon|Fritom in Bolsward. Het betreft een nieuwe DAF XF 480 FT 4×2 Super Space Cab. Welke is uitgevoerd met een lucht geveerde cabine-ophanging.

Cabine exterieur

De DAF XF 480 FT SSC is uitgevoerd met aerodynamische fenders en sideskirts. Het exterieur van de DAF XF is gespoten in de kleuren van Bidon|Fritom.

Cabine interieur

Wanneer de chauffeur in de cabine stapt kan hij plaats nemen in een Super Air chauffeursstoel. De kleurafwerking van het cabine interieur is Dark Sand met als decoratie kleur Delta zwart.

De dashboardkleur past perfect bij de interieur kleuren. Daarnaast is het dashboard duidelijk en overzichtelijk en rondom de chauffeur gebouwd. Met de nodige besturingselementen op het stuur, zodat de chauffeur de ogen op de weg gericht kan houden. Verder is de DAF XF 480 FT 4×2 SSC voorzien van standverwarming met restwarmtepomp en stand airco.

Communicatie en rijmanagement

Interieur nieuwe DAF XF 480 Super Space Cab voor Bidon Fritom

Voor het rijmanagement is in de nieuwe DAF XF 480 FT 4×2 SSC een Fleet managementsysteem connector gebouwd met het DAF Connect. DAF Connect is een online Fleet managementsysteem dat inzicht geeft in relevante informatie over de truck, chauffeur en de locatie. Daarnaast is een voorbereiding gemaakt voor de satellietcommunicatie-apparatuur de On Board Unit (OBU) en de digitale korte afstandscommunicatie-unit (DSCR). Welke de chauffeur kan gebruiken voor het Duitse tolsysteem.

Daarnaast is voor de communicatie de XF ook voorzien van een Truck Phone met een luxe luidsprekersysteem met 6 luidsprekers. Verder bezit de DAF XF een Adaptive Cruise Controle (ACC) met FCW en AEBS-3. De Adaptive Cruise Controle (ACC) kan afstand bewaren tot de voorligger. Waarnaast FCW en AEBS helpen bij het voorkomen of beperken van een dreigende botsing door te waarschuwen en indien nodig de remmen te activeren. De Driver Performance Assistant (DPA) is een interactief programma dat de chauffeur ondersteunt bij het bereiken van de meest zuinige rijstijl. De DPA-informatie wordt weergegeven op het 5-inch TFT-kleurenscherm in het instrumentenpaneel.

Aandrijving DAF XF 480 FT 4×2 SSC

De DAF XF 480 FT SSC is uitgevoerd met een PACCAR MX-13-motor, Multi-Torque 6-cilinderdieselmotor, 12,9 liter. En een geautomatiseerde TraXon versnellingsbak.

BSF is trots deze prachtige nieuwe DAF XF 480 Super Space Cab te mogen toevoegen aan het wagenpark van Bidon|Fritom.

Bedrijfswagen Service Friesland wenst Bidon|Fritom en de chauffeur veel succes en veilige kilometers toe!

Gerelateerde artikelen

DAF XF 480 Super Space Cab voor Bidon Fritom