DAF XF 480 FTG voor Bangma Transport

Bedrijfswagen Service Friesland mocht de sleutels overhandigen van een schitterende DAF XF 480 FTG aan Bangma Transport uit Workum.

DAF XF 480 FTG voor Bangma Transport - afgeleverd door bedrijfswagen service friesland

DAF XF FTG Super Space Cab 6×2 trekker

De DAF XF 480 FTG is gespoten in een mooie donkerrode metallic kleur. Op het cabine dak zijn door Bedrijfswagen Service Friesland 2 zwaailampen, 5 toplampen en 2 lange luchthoorns gemonteerd. De DAF XF 480 FTG is uitgevoerd met een PACCAR MX-13 motor 355 KW/ 483 pk. Met een geautomatiseerde TraXon versnellingsbak met 12 versnellingen. Hiernaast zijn door Bedrijfswagen Service Friesland twee aluminium brandstoftanks opgebouwd. Waar van links een 825 liter en rechts een 310 liter brandstoftank.

Cabine interieur van de DAF XF FTG

Binnen in de cabine is de kleurafwerking Dark Sand. Met de decoratiekleur Argenta. De chauffeur mag plaats nemen op een Super Air chauffeursstoel. En een mooi lederen zwart stuurwiel. Door Bedrijfswagen Service Friesland is een Maut ingebouwd en een 27 mc inclusief extra luidspreker. Voor de rest is de DAF XF 480 FTG uitgevoerd met een automatische temperatuurregeling en airco. En hierbij een standverwarming met restwarmtepomp en timer. De DAF XF heeft een glazen dakluik met elektrische bediening. Een pollenfilter en een ECAS-afstandsbediening met uitgebreide functies.

Communicatie en rijmanagement

In de DAF XF 480 FTG is een Fleet Management Connector geplaatst. Een digitale Stoneridge Tachograaf. En een Truck Phone met een luxe luidsprekersysteem en 6 luidsprekers. Hiernaast een Adaptive Cruise Controle met FCW en AEBS. En een Driver Performance Assistent.

Veiligheid en beveiliging

Voor de veiligheid is er een DAF Night Lock, een Lane Departure Waring-Systeem en een voertuigstabiliteitsregeling (VSC) toegepast. En voor de beveiliging een SCM-alarmsysteem.

Bangma Transport heeft een plaatje van een DAF XF 480 waarmee hij gezien mag worden!

Bedrijfswagen Service Friesland wenst Gerard Bangma veel succes en veilige kilometers.

DAF XF 480 FTG 6x2 Super Space Cab