DAF XF 480 FT voor Douma Transport

Bedrijfswagen Service Friesland mocht de sleutels overhandigen van deze mooie DAF XF 480 FT aan Douma Transport in Workum.

DAF XF 480 FT Douma Transport Workum

DAF XF 480 FT

De DAF XF 480 FT is uitgevoerd met een mechanische cabine-ophanging en een mooie ruime Super Space Cab. Waarbij de cabine gespoten is in de mooie rode bedrijfskleur van Douma Transport Workum.

Cabine interieur

Het cabine interieur is afgewerkt in de kleur Dark Sand. Met de decoratie kleur Piano Black. De chauffeur kan plaats nemen in een Super Air chauffeursstoel met voor hem een Soft grip stuurwiel. De DAF XF 480 FT heeft een automatische temperatuurregeling met Airco. Een standverwarming met restwarmtepomp en timer. En verder is de DAF-trekker uitgevoerd met een elektrische bedienbaar glazen dakluik en een pollenfilter.

Voor de communicatie en rijmanagement is een Fleet Management Connector ingebouwd. En is de DAF XF 480 FT uitgevoerd met DAF Connect, een Truck Navigatie Radio met 6 speakers en een Truck Phone. Hiernaast is de XF in het bezit van een Adaptive Cruise Control met FCW en AEBS en een Predictive Cruise Control. En een Driver Performance Assistent.

Aandrijflijn

In de DAF XF 480 FT heeft Douma gekozen voor een sterke PACCAR MX-13 motor, 355 kW/483 pk. Met een handgeschakelde versnellingsbak met 16 versnellingen. En een achterasverhouding van 2,21. Hiernaast is de DAF XF uitgevoerd met een Eco Performance modus. Welke zorgt voor een perfecte balans tussen rijeigenschappen en een zo laag mogelijk brandstofverbruik. Verder is de DAF XF nog uitgevoerd met een remprestatiebewaking, een MX-engine brake, een parkeerrembediening met test positie en een aangedreven achteras met schijfremmen.

Douma Transport rijdt met een zeer complete DAF XF 480 FT. Een plaatje op het Nederlandse wegennet.

Bedrijfswagen Service Friesland wenst Douma Transport veel succes en veilige kilometers.

2e New DAF XF 480 FT voor Tiltrrans

DAF XF 480 FT 4x2 voor Douma Transport Workum