DAF XF 480 FT Super Space Cab voor GBN trans

Op nieuw mochten wij weer een DAF XF 480 FT Super Space Cab gaan afleveren. Dit keer mocht Bedrijfswagen Service Friesland de sleutels overhandigen aan Gert -Jan Breidenbach. Gert–Jan rijdt in opdracht voor de Vries Road en Rail te Grou. Deze XF 480 FT 4×2 bezit o.a. Hydraulic t.b.v. kipper en walking floor functie, dit is door Bedrijfswagen Service Friesland opgebouwd.

DAF XF 480 FT Super Space Cab voor GBN trans

DAF XF 480 FT Super Space Cab

De DAF XF 480 FT Super Space Cab is een prachtige zwarte uitvoering. En is uitgevoerd met een PACCAR MX-13 motor. Met een MX-motor rem Euro 6 uitlaatemissie. Een geautomatiseerde Traxon versnellingsbak met 12 versnellingen. Welke hiernaast met de hand bediend kan worden.

Cabine interieur DAF XF 480 FT

XF 480 FT Super Space Cab voor GBN trans - De xf 480 ft 4x2 is prachtig zwart van kleur

De cabine interieur kleur is Exclusive met een leren portierkleding. De chauffeursstoel, bijrijders stoel en stuurwiel zijn Xtra Leather. En hiernaast is de DAF uitgevoerd met een automatische klimaatregeling, koellade en 220 volt omvormer. Verder zijn voor deze klant nog vele extra opties speciaal ingebouwd.

Hiernaast is de DAF XF 480 FT Super Space Cab uitgevoerd met een Adaptive Cruise Control met FCW en AEBS. Een Predictive Cruise Control. En een Driver Performance Assistant.

GBN Trans mag trots zijn op de mooie nieuwe DAF XF 480 FT Super Space Cab!

Bedrijfswagen Service Friesland wenst Gert-Jan veel succes en veilige kilometers toe!

DAF XF 480 FT voor GDB trans