DAF XF 480 FT SSC voor GBN trans

Op nieuw mochten wij weer een DAF XF 480 FT SSC gaan afleveren. Dit keer mocht Bedrijfswagen Service Friesland de sleutels overhandigen aan Gert -Jan Breidenbach. Gert–Jan rijdt in opdracht voor de Vries Road en Rail te Grou. Deze XF 480 Super Space Cab bezit o.a. Hydraulic t.b.v. kipper en walking floor functie, dit is door Bedrijfswagen Service Friesland opgebouwd.

DAF XF 480 FT voor GDB trans

DAF XF 480 Super Space Cab

De DAF XF 480 FT SSC is een prachtige zwarte uitvoering. En is uitgevoerd met een PACCAR MX-13 motor. Met een MX-motor rem Euro 6 uitlaatemissie. Een geautomatiseerde Traxon versnellingsbak met 12 versnellingen. Welke hiernaast met de hand bediend kan worden.

Cabine interieur

XF 480 FT voor GDB trans

De cabine interieur kleur is Exclusive met een leren portierkleding. De chauffeursstoel, bijrijders stoel en stuurwiel zijn Xtra Leather. En hiernaast is de DAF uitgevoerd met een automatische klimaatregeling, koellade en 220 volt omvormer. Verder zijn voor deze klant nog vele extra opties speciaal ingebouwd.

Hiernaast is de DAF XF 480 SSC uitgevoerd met een Adaptive Cruise Control met FCW en AEBS. Een Predictive Cruise Control. En een Driver Performance Assistant.

GBN Trans mag trots zijn op de mooie nieuwe DAF XF 480 FT SSC!

Bedrijfswagen Service Friesland wenst Gert-Jan veel succes en veilige kilometers toe!

Gerelateerde artikelen

DAF XF 480 FT voor GDB trans