XF 480 FT 4X2 voor Faber Logistics

Bedrijfswagen Service Friesland mocht van deze mooie DAF XF 480 FT 4×2 de sleutels overhandigen aan Faber Logistics in Leeuwarden. De XF 480 zal door Faber Logistics worden ingezet in het containertransport van uit de Rotterdamse havens Europa in.

DAF XF 480 FT 4x2 Super Space Cab Truck Of The Year voor Faber Logistics

DAF XF 480 FT 4×2 Super Space Cab

De DAF XF 480 FT 4×2 Super Space Cab is uitgevoerd met een PACCAR MX-13 motor. Een Multi-torque 6 cilinder dieselmotor, 12,9 liter. Met een geautomatiseerde TraXon versnellingsbak met 12 versnellingen is dit een DAF voor het lange afstandstransport. Extra brandstof is geen overbodige luxe. Links en rechts ruim 1400 ltr brandstoftanks! Verder is de XF 480 voorzien van een MX-engine brake. Sideskirts en Fenders. Boven op de cabine zit een mooie dubbele luchthoorn set, en twee stijlvolle Skylights.

Interieur XF 480

De cabine bezit het luxe interieur. Het stuurwiel is afgewerkt in exclusieve leer en lederen Two Tone portier bekleding. Een Extra leather chauffeursstoel voor de chauffeur en bijrijder. Plus de Driver Performance Assistant (DPA). De DPA is een interactief programma welke de chauffeur ondersteunt bij het bereiken van de meest zuinige rijstijl.

Veiligheid

Voor de veiligheid bezit de DAF XF 480 een DAF Night Lock. En een Lane Departure Warning en Electronic Vehicle Stability Control – system (VSC). De VSC is bedoeld ter verbetering van de actieve rijveiligheid. Verbeterde koersstabiliteit (scharen bij over-/onder sturen) en extra rol – over beveiliging.

De DAF XF 480 FT 4×2 trekker voor Faber Logistics is zoals wij het in het Fries zeggen; een pronkje om te sjen! Deze DAF XF 480 “The Truck of The Year” is een verrijking voor het internationale wegennet.

Bedrijfswagen Service Friesland wenst Faber Logistics en de chauffeur veel succes en veilige kilometers!

Drie DAF XF 480 voor Combex Transport

XF 480 FT 4x2 Truck Of The Year voor Faber Logistics