DAF XF 480 FT 4×2 Space Cab AM Transport

AM Transport in Dronrijp heeft door de jaren heen een wagenpark opgebouwd van 12 trucks. Aan dit mooie wagenpark mocht Bedrijfswagen Service Friesland een nieuwe DAF XF 480 FT 4×2 Space Cab toevoegen. Prachtig mooi gespoten in de bedrijfskleuren van AM Transport. Waar door de DAF XF 480 FT 4×2 een mooie geheel vormt met het wagenpark.

DAF XF 480 FT 4x2 Space Cab voor AM Transport

DAF XF 480 FT 4×2 Space Cab

De DAF XF 480 FT 4×2 Space Cab heeft een mechanische cabine ophanging. En is daarnaast uitgevoerd met een MX-13 motor, welke zorgt voor een milieuvriendelijke Euro 6 uitlaatemissie.

Cabine interieurXF 480 FT 4x2 Space Cab voor AM Transport

De geautomatiseerde 12 versnellingen TraXon versnellingsbak zorgt dat de XF 480 soepel schakelt. Waarnaast de Luxury Air chauffeursstoel zorgt dat de chauffeur perfect zit in de XF 480. De kleurafwerking in de XF-cabine is Dark Sand, met daarnaast de mooie decoratie kleur Piano Black.

Verder heeft de DAF trekker een automatische temperatuurregeling met airco. Een standverwarming met restwarmtepomp en timer. Een elektrisch bedienbaar glazen dakluik. En daarnaast een pollenfilter.

DAF Connect

Hiernaast is de DAF XF ook uitgevoerd met het DAF Connect Fleet-managementsysteem. Dit geeft ook vele voordelen voor AM Transport. DAF Connect geeft namelijk inzicht in de prestaties van het voertuig en de chauffeur. Daarnaast geeft het ook informatie over de actuele locatie, het brandstofverbruik en de gereden kilometers. En de bezettingsgraad van de vloot en stationair draaien van de motor wordt duidelijk gepresenteerd op het online dashboard. Dat daarnaast is aangepast aan de wensen van AM Transport.

Gebruiksvriendelijk dashboard

DAF Connect Fleet-managementsysteem voor am transport

Via het gebruiksvriendelijke dashboard kunnen uitgebreide brandstofrapportages worden opgevraagd met actuele en recente gegevens. En daarnaast heeft het dashboard de mogelijkheid voertuigen en chauffeurs onderling te vergelijken. Het DAF Connect ‘Live Fleet’ levert alle benodigde informatie over de locatie van het voertuig. Op deze manier kan optimaal gepland worden, omdat ook afgelegde afstanden, routes en rijtijden per voertuig en chauffeur helder en duidelijk gerapporteerd worden.

DAF Connect verbetert de voertuigbeschikbaarheid, vermindert de operationele kosten en verhoogt de logistieke efficiency. DAF Connect stelt de vervoerder in staat onderhoud en reparaties zo effectief mogelijk te plannen. En voordeel te halen uit advies op maat van DAF Connect.

Daarnaast is er nog een Adaptive Cruise Control aan toegevoegd met FCW en AEBS. En een Driver Performance Assistant om de chauffeur optimaal te laten rijden.

Veiligheid

Verder is de DAF XF 480 FT 4×2 ook uitgevoerd met vele veiligheidsopties. Met uiteraard een DAF Night Lock. Een Lane Departure Warning Systeem en een voertuigstabiliteitsregeling (VSC). Met daarnaast een achteruitrijsignalering en een 15 minuten alarmsysteem blokkering.

De DAF XF 480 FT 4×2 Space Cab is een mooie complete DAF XF trekker. Een DAF trekker waar AM Transport trots op kan zijn. Een waar visitekaartje voor het Nederlandse wegennet!

Bedrijfswagen Service Friesland wenst AM-transport en de chauffeur veel succes en veilige kilometers toe!

Gerelateerde artikelen

Nieuwe XF 480 voor FH Transport

daf xf 480 FT 4x2 Space Cab AM Transport