DAF XF 480 6×2 bakwagen voor De Jong Fourage

Bedrijfswagen Service Friesland mocht de sleutels overhandigen van deze mooie DAF XF 480 6×2 bakwagen aan De Jong Fourage in Parrega. Met daarnaast een krachtige PACCAR MX-13 motor trotseert De Jong Fourage de wegen in het mooie Friesland.

 DAF XF 480 6x2 bakwagen aan De Jong Fourage in Parrega.

Cabine exterieur DAF XF 480 6×2

De DAF XF 480 FAN 6×2 is uitgevoerd met een Comfort Cab. En een lucht-geveerde cabine-ophanging. Daarnaast is de cabine gespoten in de blauwe bedrijfskleur waarin we De Jong Fourage kennen.

Cabine interieur DAF XF 480 FAN

De kleur van het cabine interieur is Dark Sand. Met als decoratiekleur Piano Black. De chauffeursstoel is uitgevoerd in Xtra Leather Air, en zo ook de bijrijdersstoel. Voor de chauffeur is een zwart lederen stuur. Verder is gekozen voor een Automatische Temperatuurregeling en Airco. Met een Standverwarming met restwarmtepomp en Timer. Daarnaast is de XF voorzien van een Pollenfilter. En zo ook een elektrische raambediening.

Communicatie en rijmanagement

In de DAF XF is een Fleet Management Systeem Connector met zo ook het DAF Connect ingebouwd. Het DAF Connect wagenparkbeheersysteem optimaliseert de voertuigbeschikbaarheid. Vermindert de operationele kosten. En verhoogt de logistieke doeltreffendheid. DAF Connect stelt De Jong Fourage in staat onderhoud en reparaties zo effectief mogelijk te plannen. En voordeel te halen uit advies op maat, dat dankzij DAF Connect gegeven kan worden. Daarnaast bezit de DAF XF 480 FAN een Adaptive Cruise Control met AEBS en FCW. En een Driver Performance Assistent voor het optimaal rijden van de chauffeur.

In de DAF XF 480 6x2 bakwagen is het DAF Connect wagenparkbeheersysteem ingebouwd.

Voor de veiligheid en beveiliging is de DAF XF Space Cab in het bezit van een:

  • Lane Departure Warning-system
  • Voertuigstabiliteitsregeling (VSC)

Aandrijflijn

De DAF XF is uitgevoerd met eens MX-13 motor, 483 pk. Met een Euro 6 uitlaatemissie voor een schoner milieu. Daarnaast bezit de XF een handgeschakelde versnellingsbak met 16 versnellingen! En een achteras verhouding van 2,38. Met een mechanische differentieelblokkering.

Remsysteem

Daarnaast is de DAF XF uitgevoerd met een Remprestatiebewaking. Een MX Engine Brake. Een parkeerrembediening met testpositie. En een aangedreven achteras met schijfremmen.

Samenvattend is de XF een zeer luxe en ruime DAF XF 480 FAN 6×2 bakwagen. Een XF 480 waar De Jong Fourage mee gezien mag worden. En is een waar visitekaartje op het Nederlandse wegennet.

Bedrijfswagen Service Friesland wenst De Jong Fourage en de chauffeur veel succes en veilige kilometers toe!

Gerelateerde artikelen

DAF XF 480 FAN Comfort Cab 6x2 bakwagen De Jong Fourage