DAF XF 480 4×2 voor Willem Baron Transport

Willem Baron Transport kocht een aantal jaren terug een DAF XF 105 bij Bedrijfswagen Service Friesland. Nu mochten wij de sleutels overhandigen van een DAF XF 480 4×2. Met een krachtige MX-13 motor is de DAF XF 480 FT 4×2 Super Space Cab een sterke ‘lange afstand truck’. Welke door Willem Baron Transport wordt ingezet voor het distributie transport.

DAF XF 480 4×2 exterieur

De XF 480 4×2 heeft een lucht geveerde cabine. Met 2 zwaailampen, 5 TOP-lampen en rode lampjes op de fenders en dubbele luchthoorns. De cabine is schitterend gespoten in een antraciet kleur met wit en paarse accenten. Dit is de huiskleur van WB Transport.

Cabine interieur DAF XF 480 4×2

De kleurafwerking van de DAF XF 480 is Exclusive. Met de chauffeursstoel en de bijrijdersstoel en het dashboard in Exclusive Leather uitgevoerd. De XF heeft een automatische klimaatregeling. Met daarnaast een stand verwarming met restwarmtepomp en 7 daagse timer.

Communicatie en rijmanagement

DAF XF 480 FT 4x2 met twee-Aluminium brandstoftanks - Willem Baron Transport

De DAF beschikt over DAF Connect. Waardoor het de logistieke efficiency verhoogt. DAF Connect stelt Willem Baron tevens in staat onderhoud en reparaties zo effectief mogelijk te plannen. Voor het rijmanagement is de XF in het bezit van een Adaptive Cruise Control met FCW en AEBS. En een Driver Performance assistent welke de chauffeur assisteert om optimaal te rijden.

Voor de veiligheid is een DAF Night Lock toegepast. En daarnaast een SCM-alarmsysteem.

Aandrijving

De DAF XF heeft een krachtige PACCAR MX-13 motor. Met een TraXon versnellingsbak met 12 versnellingen. Met aan de linker en rechterkant 2x een brandstoftank met 845 liter en 590 liter.

Al met al is de DAF XF 480 FT 4×2 Super Space Cab een prachtige truck, Echt een waar visitekaartje voor Willem Baron Transport.

Bedrijfswagen Service Friesland feliciteert Willem Baron Transport maar wat graag! Daarnaast wensen wij Willem Baron veel succes en veilige kilometers met de nieuwe Daf xf 480.

Bedrijfswagen Service Friesland
DAF XF 480 FT 4x2 Super Space Cab Willem Baron Transport