DAF XF voor Bloemhof transport

Bedrijfswagen Service Friesland mocht de sleutels overhandigen van deze prachtige nieuwe DAF XF 460 Super Space Cab aan Bloemhof transport.

nieuwe DAF XF 460 Super Space Cab voor Bloemhof transport

Nieuwe DAF XF 460 Super Space Cab

De DAF XF 460 Super Space Cab is uitgerust met een 12,9 liter PACCAR MX-13 motor. Een geautomatiseerde AS Tronic versnellingsbak. En een gegalvaniseerde stalen bumper met halogeen koplampen en mistlampen van onbreekbaar Lexan. De cabine van de XF met een leefruimte van 12,6 m3, en een stahoogte van 2,25 meter is ongeƫvenaard.

Nieuwe DAF XF voor Bloemhof transport - afgeleverd door BSF - Bedrijfswagen Service Friesland

Verder is de DAF trekker voorzien van LDW, Predictive Cruise control (PCC), werkt op basis van GPS technologie. Er wordt gedetailleerde wegenkaartinformatie gebruikt om te bepalen welke omstandigheden het voertuig binnenkort tegenkomt. Anticiperend op veranderingen van hellingspercentage, kan PCC de ingestelde cruise control snelheid overrulen. De schakelstrategie van de AS Tronic-versnellingsbak veranderen en EcoRoll-acties activeren, om brandstof te besparen.

Bloemhof transport mag gezien mag worden met deze DAF XF. Een mooie nieuwe DAF XF welke de chauffeur energie zuinig van A naar B zal brengen.

Bedrijfswagen Service Friesland wenst Bennie Bloemhof veel succes en veilige kilometers toe met deze nieuwe DAF XF 460!

Bewaren

Bewaren

Bewaren

DAF XF Bloemhof Transport