DAF XF 460 FTP Euro 6 voor RM Krol Transport

Bedrijfswagen Service Friesland mocht de sleutels overhandigen van deze mooie DAF XF 460 FTP Euro 6 aan RM Krol Transport in Sneek.

DAF XF 460 FTP Euro 6 voor RM Krol Transport - Bedrijfswagen Service Friesland

Rene Krol is een eigen rijder met verschillende opdrachtgevers. Daarom is er gekozen voor een FTP configuratie met een hefbare voorloopas voor optimale aslastverdelingen bij wisselende lading. Dit om zo breed mogelijk inzetbaar te zijn.

Een FTP geeft een verhoging van het GVW van ruim 4 ton. Met name het agrarisch transport vergt hogere laadvermogens, door een hogere pen druk raakt een enkel-as trekker snel overbeladen op de trek-as. Dit concept voorkomt over belading.

DAF XF 460 FTP Euro 6

De DAF XF 460 FTP Euro 6 wordt aangedreven door de PACCAR MX-13 motor. Deze 6 cilinder 12.9 liter Euro 6 motor beschikt over 460 pk en een maximaal koppel van 2300 Nm. De motor is gekoppeld aan een AS-Tronic geautomatiseerde versnellingsbak met Fastshift, EcoRoll en Hill Start Aid. Daarnaast is er gekozen voor een MX Engine Brake voor extra remvermogen.

Stijlvol

Het imposante front van de DAF XF, met de karakteristieke zwarte grille en de fraaie stijlelementen zijn onmiskenbaar bij de nieuwe XF. De karakteristieke grille draagt in belangrijke mate bij aan een optimale koeling van de motor voor een zo laag mogelijk brandstofverbruik.

LaadvermogenDAF XF 460 FTP Euro 6 voor RM Krol Transport - Bedrijfswagen Service Friesland

Voor het langeafstandstransport zijn een hoog laadvermogen en ontspannen rijgenot bepalende factoren. De nieuwe XF biedt het allebei. Dankzij het nieuwe, lichte chassis en de nieuwe achteras is veel gewicht bespaard. Zonder concessies te doen aan stijfheid en duurzaamheid. De nieuwe asophanging en besturing dragen bij aan een hoog rijcomfort, net als de nieuwe cabineophanging. De nieuwe XF is een genot om mee te rijden.

Innovatief

De koplampen met optionele LED-technologie zijn een primeur in de truckindustrie. Met de grootste lichtopbrengst, maximale levensduur en minimaal energieverbruik. Standaard Day Time Running Lights zorgen voor optimale zichtbaarheid overdag. Cornering Lights (optie) schijnen mee in de rijrichting. Voor extra veiligheid en minder kans op schade bij het manoeuvreren.

Super Space Cab

De ruime en comfortabele Super Space Cab cabine is van diverse gemakken voorzien om het leven aan boord nog plezieriger te maken voor de chauffeur. Zo is de DAF XF uitgerust met o.a. een zeer luxe luchtgeveerde en verwarmde bestuurdersstoel, Argenta interieur afwerking, extra gordijnen, een 42 liter koellade, Extra comfort matras en standverwarming.

Geheel naar wens opgebouwd

De nieuwe DAF XF trekker van Rene Krol is in onze werkplaats compleet naar klantwens opgebouwd. Zo is de DAF voorzien van een dakspoiler en zijfenders, achteruitrijlampen, OBU, een CB 27MC, Truckphone en zwaailampen.

De DAF XF 460 FTP Euro 6 is in de bedrijfskleur van RM Krol Transport een waar plaatje en visitekaartje voor het wegennet!

Bedrijfswagen Service Friesland feliciteert Rene Krol met de aanschaf van deze nieuwe DAF XF trekker, en wenst RM Krol Transport veel succes en veilige kilometers.

DAF XF 460 FTP Euro 6 voor RM Krol Transport