DAF XF 460 FT voor De Jaeger transport

Bedrijfswagen Service Friesland mocht de sleutels overhandigen van deze nieuwe DAF XF 460 FT aan De Jaeger Transport in Bolsward. Het is fijn dat De Jaeger Transport de weg naar Bedrijfswagen Service Friesland weer weet te vinden!

DAF XF 460 FT Super Space Cab voor De Jaeger transport BolswardDAF XF 460 FT Super Space Cab voor De Jaeger transport Bolsward

 

 

 

 

 

 

Nieuwe DAF XF 460 FT Super Space Cab

De DAF XF 460 FT Super Space Cab is uitgerust met een 12,9 liter PACCAR MX-13 motor. Een geautomatiseerde AS Tronic versnellingsbak, en een gegalvaniseerde stalen bumper met halogeen koplampen. En mistlampen van onbreekbaar Lexan.

De chauffeur heeft een Luxury air chauffeursstoel met tweetraps stoelverwarming. Een stand verwarming, en een automatische temperatuurregeling (ATC). De DAF XF 460 FT heeft ruim 535 liter aan opbergruimten, en een koellade van 42 liter. Grote zijruiten uit één stuk zie je in de ruime cabine. En het unieke DAF Night Lock dat doeltreffend beschermd tegen inbraak en beroving.

Een hoog laadvermogen en een ontspannen rijgenot zijn bepalende factoren voor een transportbedrijf. Dankzij het nieuwe, lichte chassis, en de nieuwe achteras is veel gewicht bespaard. Zonder concessies te doen aan stijfheid en duurzaamheid. De nieuwe as ophanging en besturing dragen bij aan een hoog rijcomfort. Het zelfde geldt voor de nieuwe cabineophanging. De XF is een genot om mee te rijden.

DAF XF 460 FT Super Space Cab voor De Jaeger transport Bolsward

DAF XF 460 FT Super Space Cab voor De Jaeger transport Bolsward

 

 

 

 

 

 

 

Stijlvol

Het imposante front, de fraaie stijlelementen, en hierbij gespoten in de bedrijfskleur waarin u De Jaeger Transport altijd weer herkend. Stijlvol, en een waar plaatje voor het wegennet!

Bedrijfswagen Service Friesland wenst De Jaeger transport veel succes. En veel veilige kilometers toe met deze mooie DAF XF 460 FT.

DAF XF 460 voor Bloemhof Transport

De Jaeger transport Bolsward