DAF XF 460 FT voor De Haan transport!

DAF XF 460 FT voor De Haan transport!

Bedrijfswagen Service Friesland mocht aan Fa. de Haan Handel en Transport de sleutels overhandigen van deze prachtige DAF XF 460 FT.

Fa. de Haan veelzijdig in de transportwereld!

Fa De Haan te St Jacobiparochie is een bedrijf welke veelzijdig is in de transportwereld. Of het nu gaat om kipper-transport (trailer- & bakwagen), containertransport, walkingfloor- transport, koeltransport, GMP transporten of 8×8 terrein transport, bij firma De Haan kunt u terecht voor iedere soort transport.

Grondstoffenhandel

Naast transport heeft firma De Haan ruime ervaring in de grondstoffenhandel. Fa. de Haan beschikt zelf over een schelpen- en grindhandel. Daarnaast kunnen zij alle grondstoffen leveren welke benodigd zijn voor de wegenbouw, erf verharding en de tuin.

Fa. de Haan beschikt over jarenlange ervaring, en het bedrijf kan u optimaal adviseren over het gebruik van de verschillende soorten grondstoffen en erf verhardingsmaterialen.

Voor particulieren heeft de Haan een uitgebreid assortiment tuin- en siergrindproducten. Voor advies staat Fa. de Haan u graag te woord!

DAF XF 460 FT

DAF XF 460 FT voo de Haan transportDe DAF XF is geheel in de huisstijl van Fa. De Haan opgebouwd en gespoten. De hydrauliek is opgebouwd bij Bedrijfswagen Service Friesland, en ook de bediening van de kleppen voor de kiptrailer is aangepast. Verder zijn de accessoires naar wens van de klant opgebouwd.

In het veelzijdige transport waarin Fa. de Haan zich dagelijks bevindt, staat veiligheid uiteraard voorop. De DAF XF voldoet dan ook ruim aan alle eisen, en is voorzien van alle veiligheid opties!

In overleg met de klant zijn we tot het gewenste resultaat gekomen, en er mag gezegd worden dat de mooie DAF XF gezien kan worden als het visitekaartje voor Fa. de Haan.

Bedrijfswagen Service Friesland wenst de Familie De Haan en de chauffeur Germ Dijkstra veel succes en veilige kilometers toe!

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

DAF XF Fa. de Haan