DAF XF 450 FT 4×2 Lootsma Tanktransport

Bedrijfswagen Service Friesland mocht de sleutels overhandigen van de tweede DAF XF 450 FT 4×2 aan Lootsma Tanktransport in Bolsward.

DAF XF 450 FT 4x2 voor Lootsma Tanktransport

DAF XF 450 FT 4×2 Space Cab

De tweede DAF XF 450 FT 4×2 is uitgevoerd met een MX-11 PACAR motor. De motor levert nog meer trekkracht bij lagere toerentallen voor het allerhoogste brandstofrendement. De nieuwe XF 450 kan nu op kruissnelheid rijden met motortoertallen van 900 omwentelingen per minuut. Met het voordeel van een zeer laag geluidsniveau.

Uitgebreide Ecomodus

Voor een nog lager brandstofverbruik. Lagere uitstoot en dus lagere bedrijfskosten. De Eco Performance modus staat garant voor een optimale balans tussen superieure rij – eigenschappen en een zo laag mogelijk brandstofverbruik. Wanneer brandstof efficiency (het laagste brandstofverbruik) prioriteit heeft, is Eco Fuel de beste optie. Met schakelen bij lagere toerentallen als mogelijkheid. XF 450 FT 4x2 voor Lootsma Tanktransport

De DAF XF 450 FT 4×2 met een geautomatiseerde versnellingsbak heeft minder wrijvingsverliezen. Kan nog sneller opschakelen. En uitgebreid gebruik van EcoRoll dragen bij aan het ongekend lage brandstofverbruik. Dankzij de stille en soepele werking. En de nauwkeurige bediening van de koppeling. Ervaart de chauffeur enorm veel gebruiksgemak. De nieuwe generatie TraXon geautomatiseerde transmissies hebben hogere reducties in de laagste versnellingen. Waardoor rijden met nog lagere toerentallen mogelijk is.

Cabine Exterieur

De cabine van de nieuwe DAF XF 450 FT 4×2 is gespoten in de bedrijfskleur waarin wij Lootsma Tanktransport allemaal herkennen. Een prachtig blauwwit uiterlijk. Met boven het DAF-logo de bedrijfsnaam van Lootsma Tanktransport duidelijk weergegeven.

Cabine Interieur

De kleurafwerking van het cabine interieur is Dark Sand met Piano Black. Met voor de chauffeur een Luxury Air chauffeursstoel. Een automatische temperatuurregeling en airco. Standverwarming met restwarmtepomp en timer. En verder bezit de DAF XF 450 FT 4×2 een Adaptive Cruise control met FCW en AEBS. Een Predictive Cruise Control met DAF Performance Assistant. Om de chauffeursprestaties nog verder te verbeteren. Zo zijn de instellingen logischer ingedeeld. En bevat de Driver Performance Assistant (DPA) nog meer tips voor zuinig rijden.

Lootsma Tanktransport – Kwaliteit is wat ons vervoert

DAF XF 450 FT 4x2 voor Lootsma TransportLootsma Tanktransport & Tankcleaning is een echt familiebedrijf, welke nu bestuurd wordt door de derde generatie Lootsma, Hiele, Oene en Sjaak. Familiebedrijven onderscheiden zich in positieve zin door: passie voor het vak, een langetermijnvisie, grote klantbetrokkenheid, platte organisatiestructuur en korte lijnen. Of, zonder mooie woorden: Lootsma Transport staat 24/7 voor u klaar. Klanten kunnen ons op elk moment bellen voor orders, vragen en de status van een order of lading. De kans is groot dat u direct met een van de directieleden spreekt. Want als no-nonsense transportbedrijf houden we het graag helder en simpel.We werken als één team en met één doel: tevreden klanten.

En dit is waarom Bedrijfswagen Service Friesland en Lootsma Tanktransport & tankcleaning elkaar al jaren vinden, we werken als één team met één doel: ‘alles aan kant voor de klant’. Voor een transportbedrijf als Lootsma is korte lijnen en snelle service een essentieel belangrijk item. Lootsma staat 24/7 voor de klant klaar, dan mag hij dit ook verwachten van ons, Bedrijfswagen Service Friesland.

Het wagenpark van Lootsma Tanktransport bestaat uit meer dan 20 trekkers en rond de 30 tankopleggers, verdeeld in drie- en eenkamerwagens. Waarbij de geïsoleerde RVS tanken bodemverwarming hebben. Ladingen worden altijd gecontroleerd op temperatuur. Want het werk van Lootsma Tanktransport is méér is dan het vlot en vakkundig vervoeren van vetten, (plantaardige) oliën, zuivelproducten, vloeibare koffie en vruchtensappen. Ook het garanderen van 100% voedselveiligheid van A naar B is de taak van Lootsma Tanktransport.

Visitekaartje voor Internationaal wegennet

Aan het mooie wagenpark van Lootsma Tanktransport wordt de tweede DAF XF 450 toegevoegd. De DAF XF 450 FT 4×2 trekker is een prachtig geheel geworden. En zal voor Lootsma Tanktransport een visitekaartje zijn voor het Internationale wegennet!

Bedrijfswagen Service Friesland wenst Lootsma Tanktransport en de chauffeur veel succes en veilige kilometers.

DAF XF 480 FT 4×2 voor AM Transport

Tweede XF 450 FT 4x2 voor Lootsma Tanktransport