DAF XF 450 4×2 | 2e DAF XF Lootsma Tanktransport!

Bedrijfswagen Service Friesland mocht van de 2e DAF XF 450 4×2 de sleutels overhandigen aan Lootsma Tanktransport in Bolsward.

DAF XF 450 4x2 | 2e DAF XF voor Lootsma Tanktransport

De Space Cab cabine is uitgevoerd met luchtvering. En is in de bedrijfskleuren van Lootsma Tanktransport gespoten. Het cabine interieur is afgewerkt in de kleur Dark Sand met de decoratiekleur Piano Black. De chauffeur mag plaats nemen in een Luxury Air chauffeursstoel. Met voor hem een Soft-grip stuurwiel. De DAF XF 450 4×2 heeft een Automatische temperatuurregeling met Airco. En daarnaast een Standverwarming met Restwarmtepomp en Timer. In het dak van de cabine is een Stand Airco geplaatst

Communicatie en rijmanagement

Daarnaast is het DAF Connect Innovatief Fleet-managementsysteem in de XF 450 4×2 gebouwd. Lootsma Tanktransport krijgt hiermee inzicht in de prestaties van zijn voertuigen en de chauffeurs. Informatie over de actuele locatie, het brandstofverbruik en de gereden kilometers. De bezettingsgraad van de vloot en het stationair draaien van de motor wordt ook duidelijk gepresenteerd op een online dashboard. Dat aan individuele klantwensen kan worden aangepast.

XF 450 4x2 voor Lootsma Tanktransport

Advies op maat dankzij DAF Connect

DAF Connect optimaliseert de voertuigbeschikbaarheid, reduceert de operationele kosten en verhoogt de logistieke efficiency. DAF Connect stelt de vervoerder ook in staat onderhoud en reparaties zo effectief mogelijk te plannen. En voordeel te halen uit advies op maat, dat dankzij DAF Connect gegeven kan worden.

Daarnaast is voor de communicatie in de XF een Truck Phone gebouwd met een luxe luidsprekersysteem en 6 luidsprekers. Waar naast een Adaptive Cruise Controle met FCW en AEBS en een Predictive Cruise Controle is geplaatst. En voor het optimaal presteren van de chauffeur is de Driver Performance Assistent ingebouwd,

Aandrijflijn

De DAF XF 450 4×2 is uitgevoerd met een sterke PACCAR MX-11 motor. De motor met dubbele bovenliggende nokkenassen is ook ontwikkeld voor de meest uiteenlopende inzet in de DAF XF, met vermogens van 370 pk tot 450 pk. Daarnaast is de XF uitgevoerd met een geautomatiseerde TraXon versnellingsbak met 12 versnellingen en handbediening Full-versie.

Remsysteem

Het remsysteem van de DAF XF 450 is uitgevoerd met een MX Engine Brake. Een Parkeerrembediening met testversie. En daarnaast een Aangedreven achteras met schijfremmen.

Wij zijn trots dat we de 2e DAF XF 450 mogen afleveren aan Lootsma Tanktransport.

“Bedrijfswagen Service Friesland wenst Oene, Hiele, Sjaak en de chauffeur veel succes en veilige kilometers toe! “

Gerelateerde artikelen

DAF XF 450 4x2 voor Lootsma Tanktransport