DAF XF 440 Super Space Cab De Vries Road & Rail Logistics

.Bedrijfswagen Service Friesland mocht de sleutels overhandigen van deze mooie DAF XF 440 Super Space Cab aan De Vries Road & Rail Logistics.DAF XF 440 Super Space Cab voor de Vries Road & Rail Logistics

DAF XF 440 Super Space Cab

De prominente en stijlvolle grille, met aluminium accenten en de fraaie koplampen, geven de XF zijn krachtige en elegante uitstraling. Waarin de grille in belangrijke mate bijdraagt aan de uitstekende koeling van de motor. Voor een zo laag mogelijk brandstofverbruik op lange afstanden.

De DAF XF is voorzien van diverse opties welke de veiligheid enorm vergroten. Ook is de DAF XF 440 opgebouwd met een hydrauliek ten behoeve van een kieper installatie en een walkingfloor, hierdoor is dit voertuig breed inzetbaar.

De Vries Road & Rail Logistics

De Vries Road & Rail Logistics B.V. is een transportbedrijf dat zich gespecialiseerd heeft op het transport in Europa. Zij hebben brede ervaring in het vervoer van recycle materialen. Zo zijn zij dagelijks actief in het vervoer van onder meer: draaisels, aluminium, schroot, plastic, houtsnippers, rubber, kolen, kunstmest enzovoort.

Met een enthousiast team op kantoor, de chauffeurs onderweg en vertrouwde steunpunten door geheel Europa. Kan De Vries Road & Rail Logistics een snelle en efficiënte service bieden.

Bedrijfswagen Service Friesland wenst de Vries Road & Rail Logistics en de chauffeur veel succes en veilige kilometers met deze prachtige DAF XF.

Aflevering_DAF_XF_440_door_Bedrijfswagen_Service_Friesland_aan_de_Vries_Road_&_Rail_Logistics