DAF XF 440 voor Mark Postma Leeuwarden

Bij Marc Postma Transport in Leeuwarden mochten wij deze rijk uitgeruste DAF XF 440 FT Super Space Cab afleveren.

DAF XF 440 FT Super Space Cab

De DAF XF 440 FT Super Space Cab  is uitgevoerd met een 11 liter PACCAR MX-11 motor. Ultra schoon en toonaangevend op het gebied van brandstofefficiëntie. Het chassis is uitgevoerd in een hoogwaardig staalsoort. Wat resulteert in een uitermate duurzaam. Sterk en toch licht chassis. Voor een hoog netto laadvermogen door het lage eigen gewicht. De hoge stijfheid zorgt voor uitstekende rij eigenschappen.

De AS-Tronic geautomatiseerde versnellingsbak kenmerkt zich door specifiek DAF functionaliteiten. Door toepassing van nieuwe ontwikkelde software en nieuwe sensoren, sluit de koppeling heel geleidelijk. Waardoor deze nog soepeler aangrijpt voor een excellent gedrag bij het wegrijden en manoeuvreren.

Exterieur en interieur

Het exterieur en interieur zijn een mooi plaatje voor zowel de chauffeur als de ondernemer. Waarmee zij gezien kunnen worden op de weg! Kortom een DAF trekker op maat.

Marc Postma is naar volle tevredenheid klant bij Bedrijfswagen Service Friesland. Wij wensen Marc Postma veel veilige kilometers met deze prachtige DAF XF Super Space Cab.

Gerelateerde artikelen

DAF XF 440 FT voor Mark Postma