DAF LF truck voor ESB Catering & Verhuur

Bedrijfswagen Service Friesland mocht de sleutels overhandigen van deze DAF LF truck aan ESB Catering & Verhuur in Bolsward.

DAF LF truck voor ESB Catering & Verhuur

ESB Catering & Verhuur is gevestigd in Bolsward, en is inmiddels al jaren een welbekend Cateringbedrijf op de Ward 8 in Bolsward. Jacob en Tillie Zijlstra verzorgen in de verre wijde omgeving de catering op feesten en partijen. Open dagen. Presentaties en familie- en bedrijfsfeesten en bruiloften. Kleine of grote catering, Jacob en Tillie verzorgen het perfect of het nu voor 4 of 9000 personen is!

Sinds 8 jaar beschikken zij over eigen professionele constructie tenten en pagode tenten. Welke zij geheel leeg of volledig aangekleed voor U kunnen plaatsen. Het werkgebied is in hoofdzaak Noord Nederland. Daarnaast zij met net zo veel genoegen komen zij naar de rest van het land.

DAF LF – de perfecte truck

DAF LF truck voor ESB Catering & VerhuurZo kwam ESB Catering & Verhuur ook bij Bedrijfswagen Service Friesland terecht. Het bedrijf had een truck nodig voor het vervoer van de verhuurde constructive tenten, en pagoda tenten door heel Nederland. Zo kwam Anne Bijker met het voorstel dat de DAF LF een perfecte truck zou zijn voor ESB Catering & Verhuur. Jacob en Tillie zagen het voorstel helemaal zitten . En tijdens de aflevering zagen wij twee tevreden gezichten!

De DAF LF geeft een geweldige uitstraling, een truck waarmee ESB Catering & Verhuur gezien mag worden. Een waar visitekaartje voor ESB Catering en Verhuur!

Bedrijfswagen Service Friesland wenst Jacob en Tillie, veel succes en veilige kilometers met deze prachtige jong gebruikte DAF LF truck!

daf lf truck afgeleverd door bedrijfswagen service friesland