DAF LF Euro 6 voor Friesche olie-en verfhandel B.V.

Bedrijfswagen Service Friesland mocht de sleutels overhandigen van deze prachtige DAF LF Euro 6 aan de Friesche olie- en verfhandel B.V.

De Friesche olie- en verfhandel B.V. ook wel FOV Nieuwe DAF LF Euro 6 voor de Friesche olie- en verfhandel B.V.

De Friesche olie- en verfhandel Is gevestigd in Leeuwarden en Sneek. Wie op zoek is naar de beste kwaliteit en service op het gebied van bouwverven, coatings, jachtlakken en andere benodigdheden is bij de Friesche Olie- en Verfhandel aan het juiste adres. Met vestigingen in Leeuwarden en Sneek kunnen zij u voorzien van vele producten voor zowel de schilders- als de jachtbouwbranche.

Jacht en Scheepsbouw

De FOV is officieel distributeur voor Nederland van HEMPEL MarineCoatings en HEMPEL ProSystem for Superyacht. Verder zijn zij uiteraard een totaal leverancier voor de jacht- en scheepsbouw in Nederland. Door hun brede pakket van merken en systemen zoals, EPIFANES, WEST epoxy, AEMME COLORI, HEMPEL YACHT, SIKKENS en INTERNATIONAL hebben zij dus altijd een oplossing voor u in huis. De FOV is uw adres voor al uw verven, lakken en coatings!

Schilders

Ook voor de schilders heeft de FOV een ruim pakket aan producten in huis. zij zijn onder ander dealer van RELIUS, SuperScan glasweefsel en Wijzonol bouwverven. Uiteraard hebben zij naast deze bekende merken nog talloze andere producten en systemen in huis om van ieder project een geslaagde klus te maken.

DAF LF Euro 6

DAF LF voor Friesche olie- en verfhandel B.V.De nieuwe DAF LF Euro 6 is dan ook het visitekaartje voor het bedrijf. Eigenaar Jan van der Veen zei het volgende over de nieuwe DAF LF Euro 6; “Heine de Vries en alle collega’s bij BSF Trucks super bedankt voor jullie inzet en MEGA SERVICE!! Complimenten voor de levering!” En dit is altijd fijn om te horen!

Verder is de DAF LF wendbaar, biedt een gemakkelijke in- en uitstap en onderscheidt zich door de beste rijeigenschappen. Veel stoppen en optrekken, snel laden en lossen: met de nieuwe LF gaat dat moeiteloos. Met een volledig nieuwe interieur met al het denkbare comfort voor de chauffeur en bijrijder.

Gemaakt om te leveren

De LF Euro 6 met een PACCAR PX-5 motor is doordacht in elk detail, en is gespoten in de bedrijfskleuren van de Friese olie- en verfhandel. De DAF LF is geknipt voor het intensieve distributievervoer, wendbaar, vlot en comfortabel. Daarbij biedt de DAF LF een hoog laadvermogen voor een maximaal rendement. De LF is de ideale distributietruck voor chauffeur én voor ondernemer Jan van der Veen.

Representatief

De DAF LF is een stijlvolle distributietruck, stoer en vriendelijk tegelijk. Eyecatcher is de markante grille, waarboven de bedrijfsnaam FriescheDaf LF voor Friesche olie- en verfhandel B.V. olie- en verfhandel B.V. duidelijk opvalt. De aerodynamische hoekspoilers bewijzen dat een aantrekkelijk design ook praktisch kan zijn. De luchtstroom wordt zo gestuurd dat de handgrepen op de portieren mooi schoon blijven

Wendbaar

De DAF LF is ruim van binnen en compact van buiten. Met een grote wieluitslag tot maar liefst 53 graden, heeft de LF de kleinste draicirkel in dit segment. Dat betekent optimale wendbaarheid.

Praktisch

Intensief distributietransport betekent veel in- en uitstappen. Daarom is de nieuwe LF optimaal toegankelijk. Dankzij portieren die 90 graden openen en de zeer lage vloerhoogte van 89 cm. Brede opstaptreden, zorgvuldig geplaatste handgrepen en handige instapverlichting maken het comfort voor chauffeur en bijrijder compleet.

De DAF LF is een truck waarmee de Friesche olie- en verfhandel mee gezien mag worden.

Bedrijfswagen Service Friesland wenst FOV, Jan van der Veen en chauffeur veel succes met de DAF LF truck, en vele veilige kilometers toe!

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

DAF LF Friesche oliehandel