DAF LF Euro 6 voor Rentex

Bedrijfswagen Service Friesland mocht de sleutels overhandigen van deze mooie DAF LF Euro 6 aan Rentex in Bolsward, dit is de eerste uit een serie van twee.

DAF LF Euro 6 voor Rentex - Bedrijfswagen Service Friesland

De nieuwe LF voor Rentex – Derde DAF truck

Rentex, in dezelfde woonplaats als onze vestiging in Bolsward, heeft Bedrijfswagen Service Friesland weer gevonden in het leveren van een DAF Truck. Bedrijfswagen Service Friesland is trots, dat wij nu al voor de derde keer dit jaar een DAF truck aan Rentex mogen leveren.

Rentex voor uw complete textielverzorging

Rentex Floron

Rentex is het grootste zelfstandige wasserijbedrijf van Nederland. Het door Rentex beheerde en gereinigde textiel draagt bij aan comfort en hygiëne voor patiënten en bewoners van hun opdrachtgevers. Waarin Rentex niet voor niets de grootste is van Nederland. Zij werken klantgericht en efficiënt, wat voor Rentex vanzelfsprekendheid is! Dit leidt tot een optimale dienstverlening, tegen minimale kosten.

De productlocatie van Rentex met een modern machinepark bestaat uit een totale oppervlakte van 17.000 m2, waarbij alle textielgroepen onder één dak worden verwerkt.

DAF LF Euro 6

Nieuwe DAF LF Euro 6 voor Rentex - Bedrijfswagen Service Friesland

Bij een modern machinepark als deze van Rentex hoort een moderne distributietruck. De nieuwe LF biedt alles wat men van een moderne distributietruck mag verwachten. Hij is wendbaar, biedt een gemakkelijke in- en uitstap, en onderscheidt zich door de beste rijeigenschappen. Veel stoppen en optrekken, snel laden en lossen: met de nieuwe LF gaat dat moeiteloos. Met een volledig nieuwe interieur met al het denkbare comfort voor de chauffeur en bijrijder.

Economisch

Door een laag eigen gewicht heeft de nieuwe LF een hoog nuttig laadvermogen. Pure winst voor een ondernemer als Rentex. Zo veel mogelijk componenten zijn praktisch aan de binnenzijde van het lichte en sterke chassis geplaatst.

Wendbaar

DAF LF voor Rentex

De nieuwe LF voelt zich thuis in het meest intensieve distributieverkeer. Met zijn grote wieluitslag heeft hij de kleinste draaicirkel in zijn klasse. Ook zijn comfortabele rijeigenschappen maken hem tot de ideale distributietruck. Flexibel en allround inzetbaar. Met compacte buitenafmetingen en tegelijkertijd volop interieurruimte.

Schoon

De DAF LF heeft een state-of-the-art zescilinder PACCAR PX-7 Euro 6 motor van 230 pk, met een geautomatiseerde versnellingsbak. En is krachtig, schoon en bovenal zuinig.

Representatief

We kunnen oprecht zeggen dat de nieuwe DAF LF Euro 6 als een plaatje kan worden gezien. Gespoten in de mooie bedrijfskleuren van Rentex Floron, is het een waar visitekaartje op het Nederlandse wegennet!

Bedrijfswagen Service Friesland feliciteert Rentex met de mooie afgeleverde DAF LF truck, en wenst Rentex en de chauffeur veel succes en veilige kilometers toe!

DAF LF Euro 6 voor Rentex

DAF LF Rentex Floron