DAF LF 230 FA 4×2 bakwagen Kamstra Transport BV

Bedrijfswagen Service Friesland mocht de sleutels overhandigen van een DAF LF 230 FA 4×2 bakwagen aan Kamstra Transport BV in Leeuwarden. De nieuwe DAF LF heeft een groot aantal nieuwe innovaties, waarmee we het distributietransport naar een nieuw standaard brengen. Hierbij gaat het ook om een breed scala aan optimalisaties van de aandrijflijn. Zo heeft de LF 230 van Kamstra Transport een nieuwe PACCAR PX-7 motor.

DAF LF 230 FA 4x2 bakwagen voor Kamstra Transport BV

DAF LF 230 FA 4×2

De LF 230 is uitgevoerd met een verlengde Day Cab met dakspoiler en fenders. Op de cabine zijn twee zwaailampen gemonteerd.

Cabine interieur DAF LF 230 FA 4×2

In het super de luxe cabine interieur mag de chauffeur plaats nemen in een Luxe lucht geveerde chauffeursstoel. Daarnaast is de DAF LF 230 bakwagen in het bezit van Airconditioning.

Communicatie en rijmanagement

De DAF LF is uitgevoerd met DAF Connect

De LF is uitgevoerd met DAF Connect. Het nieuwe DAF Connect biedt Kamstra Transport BV inzicht in de prestaties van de voertuigen en de chauffeurs. Het gebruiksvriendelijke online dashboard geeft ook duidelijke informatie over de voertuiglocatie. Het brandstofverbruik, de afgelegde kilometers en bezettingsgraad van het wagenpark. DAF Connect verbetert de voertuigbeschikbaarheid en mindert de operationele kosten. Daarnaast verhoogt het de logistieke efficiency. En vergroot het daarmee de winstgevendheid per kilometer.

Modernste comfort- en veiligheidssystemen

De DAF is standaard uitgerust met de modernste comfort– en veiligheidssystemen. Deze omvatten een volledig elektronisch remsysteem en Adaptieve Cruise Control (ACC). Dat de snelheid van de truck automatisch aanpast wordt om een veilige afstand tot voorliggers te bewaren. Zowel FCW (Forward Collision Warning) als AEBS (geavanceerd noodremsysteem) is verenigd in het ACC-systeem. De systemen waarschuwen de chauffeur bij het risico op een aanrijding. En remmen het voertuig in een noodsituatie automatisch af. Het Lane Departure Warning System waarschuwt de chauffeur wanneer de truck onbedoeld van rijstrook verandert.

Al met al is de DAF LF 230 FA 4×2 bakwagen een waar visitekaartje op het wegennet!

Bedrijfswagen Service Friesland wenst Kamstra Transport BV en de chauffeur veel succes en veilige kilometers toe!

DAF LF 210 PK voor FRL Post

Gerelateerde artikelen

DAF LF 230 FA 4x2 bakwagen voor Kamstra Transport