DAF LF voor FRL Post

Bedrijfswagen Service  Friesland mocht de sleutels overhandigen van de nieuwe DAF LF 210 pk Aerobody aan FRL post en distributie in Leeuwarden. Mede door de soepel schakelende AS – Tronic versnellingsbak. Is de DAF LF Aerobody een distributie truck bij uitstek met aerodynamische laadbak.

DAF LF 210 pk voor FRL PostDAF LF 210 pk voor FRL Post

DAF LF 210 pk

De DAF LF Aerobody is een 12-tons distributie truck die af fabriek wordt geleverd met een aerodynamische laadbak. Welke door DAF Paccar wordt opgebouwd. In combinatie met een speciaal ontwikkeld spoiler en fender pakket. Kan hiermee binnen het distributietransport een ’significante besparing’ in brandstofverbruik en CO2- uitstoot gerealiseerd worden. Met het oog op een optimale stroomlijn. Loopt de daklijn van de opbouw van de DAF LF Aerobody aan de voorzijde iets op. En zijn de hoeken afgerond. Met dit soort voorzieningen en de vernieuwde Euro 6 motor. Lijdt dit tot een brandstof en CO2 besparing van tussen de 4-8%.

Distributie voertuig bij uitstek!

DAF LF 210 pk voor FRL Post - een distributietruck bij uitstek!DAF LF 210 pk voor FRL Post - De DAF LF Aerobody is een distributie truck die af fabriek wordt geleverd met een aerodynamische laadbak
Mede door de soepel schakelende AS – Tronic versnellingsbak is dit een distributie voertuig bij uitstek. Het laag eigen gewicht resulteert hierdoor het hoogst mogelijke laadvermogen ten opzichte van de concurrentie in deze 12-tons uitvoering.

FRL distribueert met deze DAF de dagelijkse nieuwsbladen en folders.

Bedrijfswagen Service Friesland wenst  FRL Post veel veilige kilometers en veel rij plezier met de DAF LF!

Nieuwe DAF CF FT 330 voor FRL Post

DAF LF voor FRL Post