XF Unity Edition | optimaal chauffeurscomfort

DAF Trucks brengt in heel Europa een unieke versie van de superieure XF op de markt: de Unity Edition. Voor een optimaal chauffeurscomfort wordt deze bijzondere uitvoering zeer rijk uitgerust. En dankzij het standaard 36 maanden DAF MultiSupport onderhoudscontract. Weet de vervoerder zich tegelijkertijd verzekerd van de laagste bedrijfskosten.

Deze DAF XF is een buitengewone truck voor een geweldig presterende sector in een uitdagende tijd. De speciale truck is verkrijgbaar in een Super Space Cab versie. Zijn toonaangevende, zuinige PACCAR MX-13-motor levert een vermogen van 480 pk (355 kW). De DAF XF heeft een kenmerkende land-specifieke kleurstelling. De nationale kleuren zien we terug in de grille en daarnaast op de Brilliant White-cabine en spiegels. Daardoor lijdt het geen twijfel waar deze geweldige truck vandaan komt.

De XF is voor iedere chauffeur de beste plek om in te werken, wonen en slapen

XF Unity Editon met Super Space Cab

De specificaties van de Unity Edition verschillen van land tot land. Maar de Nederlandse uitvoering bestaat uit een luxueus interieur. Met de chauffeursstoel en de bijrijdersstoel in “Xtra Leather Air”. Het 15 centimeter dikke Xtra Comfort-matras op het onderbed. En het meest luxueuze climate control systeem. DAF’s indrukwekkend grote koelkast. En een audio voorbereiding met zes luidsprekers. Het on-board telematica systeem DAF Connect behoort eveneens tot deze uitvoering. Voor maximaal rijcomfort is deze DAF XF verder uitgerust met onder meer Predictive Cruise Control. En de onovertroffen, krachtige MX Engine Brake. Een extra blikvanger zijn de aluminium Alcoa velgen die van deze trekker een subliem voertuig maken.

DAF XF Unity Edition met Care+ onderhoudscontract van 3 jaar

De Unity Edition wordt geleverd met een Care+ onderhoudscontract van 3 jaar. Dat garandeert een maximale uptime zonder zorgen. Bovendien ontvangt de bestuurder van een nieuwe XF Unity Edition ook een PACCAR Parts voucher. Om te besteden aan de fraaie en praktische artikelen uit het DAF merchandise assortiment.

De DAF XF Unity Edition is natuurlijk verkrijgbaar bij DAF Service & Parts dealer Bedrijfswagen Service Friesland.

Afspraak

Wilt u meer informatie over de DAF XF Unity Edition? Heine de Vries vertelt u er graag alles over. Of vraag meteen via onderstaand formulier een vrijblijvende offerte van de XF Unity Edition naar uw wens! Waarna wij u bellen voor een afspraak om de kosten van de XF Unity Edition met u te bespreken.

Offerte aanvraag voertuig

Ik ga akkoord en geef toestemming om de door mij ingevoerde gegevens te verwerken conform de privacyverklaring
DAF introduceerd XF Unity Edition