DAF FT XF voor de Fa. Wassenaar!

Bedrijfswagen Service Friesland mocht de sleutels overhandigen van deze mooie DAF FT XF 460 aan de Fa. Wassenaar in Bitgummole.Nieuwe DAF FT xf voor Fa. Wassenaar

Fa. Wassenaar, veelzijdig transportbedrijf

Fa. Wassenaar is een zeer veelzijdig transportbedrijf welke gevestigd is in Bitgummole (Beetgumermolen). Wassenaar is gespecialiseerd in (drijf)mest vervoer met weegauto’s, mest uitrijden met Vredo en Sleepslang, Afvalverwerking en Agrarisch loonwerk. In- en verkoop / levering van: Varkens- en Runderdrijfmest, Kippenmest, Digestaat en Kompost. En Fa. Wassenaar is een erkend Intermediair, GMP gecertificeerd met weegbrug tot 70 ton!

Mestweg

Eén van de hoofdtaken noemt Fa. Wassenaar dan ook de aan- en verkoop van (bijna) alle soorten (drijf)mest. Zij beschikken over 12 mestopleggers waarvan 7 weegauto’s. Ook wat betreft het uitrijden van mest bent u bij Fa. Wassenaar op het juiste adres!

Loonbedrijf

Vanaf de oprichting van het bedrijf is Fa. Wassenaar actief in het agrarisch loonwerk. Dit alles in de breedste zin van het woord, al ligt het accent bij de veehouder. Bij Wassenaar kunt u terecht voor:
– de complete grasoogst (maaien, schudden, harken, ladewagens, hakselen, balenpers enz.)
– de maïs teelt (ploegen, landzaai klaar maken, zaaien, hakselen enz.)
– mest uitrijden en (mest)transport
– shovel en kraanwerk.
– graslandvernieuwing (ploegen, kilveren, zaaien enz.)
– dorsen.
– bietenrooien en zaaien.
– en verder alle voorkomende werkzaamheden.

Afvalverwerking

De laatste jaren houd Fa. Wassenaar zich ook steeds meer bezig met afval. Hierbij kunt u denken aan allerlei bedrijfsafval, puin, hout maar ook groenafval, ook word er bij ons op kleine schaal gecomposteerd. Ook verzorgen zij bijvoorbeeld in het tuinbouwcentrum in Berlikum voor de aan en afvoer van de teeltwissel.

De Fa. Wassenaar beschikt over een dertigtal containers van verschillende afmetingen en ook drie walkingfloors zodat er in het drukst van de tijd heel wat gebeuren kan!

Transport

Fa. Wassenaar is ook gespecialiseerd in de volgende categorieën transport:

Nieuwe DAF FT xf voor Fa. WassenaarTanktransport, het bedrijf beschikt over 12 tankopleggers elk met een inhoud van ongeveer 38 m³ waarvan 7 met weeginstallatie. Geschikt voor (bijna) alle vloeibaar producten.

Ook beschikt de Fa. Wassenaar over 2 walkingfloors met een inhoud van 90 m³ zijn geschikt voor de meest uiteenlopende producten.

Containervervoer

Verder heeft het wagenpark van Fa. Wassenaar nog twee container auto’s, (één met haakarm en de andere met NCH systeem) met aanhangers waarvan één kipper. Met ruim dertig containers met een inhoud variërend van 10 tot 40 m³ en zowel open als gesloten.

DAF FT XF

De DAF FT XF is aan het wagenpark van de Fa. Wassenaar toegevoegd, en wordt voornamelijk ingezet voor tanktransport, waaronder spoel water, proces water, riolering en zuivering slib.

De-pas-afgeleverde-DAF-FT-XF-aan-de-firma-Wassenar-werd-al-snel-gespot-onderweg

Een DAF trekker welke voldoet aan de huidige EURO 6 milieueisen en voorzien is van een 13 liter 460 pk PACCAR MX-13 motor, een AS Tronic automatisch schakelende versnellingsbak voor maximale efficiency en hoge prestaties. De krachtige MX-motorrem levert ruim driekwart van zijn vermogen bij slechts 1.500 t/min. waardoor er belangrijk minder slijtage en lagere onderhoudskosten zijn. Voor de chauffeur is er de Luxury Airstoel, een enorme leef- en werkruimte van 12,6 m3, een stahoogte van 2,25 meter en 675 liter opbergruimte. Daarnaast is er Vehicle Stability Control (VSC) tegen scharen en kantelen en de DAF Driver Performance Assistant (DPA) die de chauffeur ondersteunt met actuele ritgegevens. En daarmee is het rijtje van technische bijzonderheden nog niet compleet: een dakspoiler, zijfenders en –skirts, een koellade, en standkachel vervolmaken het geheel. Kortom een DAF waarmee Fa. Wassenaar gezien mag worden!

Bedrijfswagen Service Friesland, BSF, winsket Fa. Wassenaar een soad veilige kilometers, en soad sukses mei de moaie DAF FT XF!

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren