DAF FT XF 510 Super Space Cab voor Terpstra Transport

Trots zijn we oprecht vanuit onze Friese hart, want vandaag werd de 50ste afgeleverd van 2017! Van deze mooie DAF FT XF 510 Super Space Cab mochten wij de sleutels overhandigen aan Terpstra Transport op Midsland Terschelling!

DAF FT XF 510 Super Space Cab voor Terpstra Transport

Terpstra Transport actief door heel Nederland en Zuid Europa

DAF FT XF 510 Super Space Cab voor Terpstra TransportToen Bedrijfswagen Service Friesland nog maar net opgericht was in 2014, hebben wij ook een mooie DAF trekker mogen afleveren aan Terpstra Transport. En nu vinden wij elkaar weer door de korte lijnen. En mogen wij een mooie DAF FT XF 510 Super Space Cab toevoegen aan het wagenpark van Terpstra Transport, welke actief is door heel Nederland en Zuid Europa.

DAF FT XF 510 Super Space Cab

Deze nieuwe DAF FT XF 510 Super Space Cab wordt aangedreven door de krachtigste Euro 6 motor van Paccar, de MX-13 met 510 pk. De overbrenging naar de achterwielen komt voor rekening van een AS Tronic versnellingsbak, welke is voorzien van een ZF intarder. DAF FT XF 510 Super Space Cab voor Terpstra Transport

De ruime Super Space Cab cabine is van alle gemakken voorzien, om de chauffeur een prettige werk- en leef plek te bieden. Zo is hij uitgerust met o.a.: een luxe luchtgeveerde chauffeursstoel met alcantara afwerking, gordijnen voor de voor- en zijruiten, een 42 liter koellade en airconditioning.

Wij hebben de XF verder opgebouwd met o.a.: een dakspoiler, onderspoiler en fenders, Radio/CD/Mp3 speler, CB 27MC, een stand airco, een magnetron, 5 toplampjes.

Voor extra veiligheid is er Adaptive Cruise Controle (ACC), Forward Collision Warning (FCW), Advanced Emergency Braking System (AEBS) en de DAF Driver Performance Assistant (DPA) die de chauffeur ondersteunt met actuele ritgegevens en tips.

Daarnaast is de auto geheel in de huisstijl van Terpstra Transport uitgevoerd. Zo is hij in kleur gespoten, is hij voorzien van een LED lichtbalk en is hij bestickerd met de bedrijfslogo’s.

De DAF FT XF 510 Super Space Cab heeft hiermee een waar visitekaartje toegevoegd aan het wagenpark van Terpstra Transport, waardoor een verrijking voor het Nederlandse en Europese wegennet. En na de vakanties zullen er nog twee nieuwe DAF trekkers, model 2017, worden afgeleverd.

Bedrijfswagen Service Friesland feliciteert Mark Terpstra met de mooie DAF FT XF 510, en wenst Terpstra Transport veel succes en veilige kilometers toe!

 

DAF FT XF 510 Super Space Cab voor Terpstra Transport