DAF FT XF 460 voor W de Vries Transport

Bedrijfswagen Service Friesland mocht de sleutels overhandigen van deze mooie DAF FT XF 460 Euro 6 Super Space Cab aan de familie de Vries, vader Wander en zoon Wesley in Oudemirdum.

DAF FT XF 460 voor W de Vries Transport

Wesley zal als eigen rijder het transport voor Hoekstra in Idskenhuizen gaan vervoeren. Waar mee hij het Nederlandse wegennet zal verrijken met deze mooie DAF FT XF 460 als W de Vries Transport!

DAF FT XF 460 Euro 6 Super Space Cab

DAF FT XF 460 voor W de Vries TransportDe DAF FT XF 460 Euro 6 is de maatstaaf voor de lange afstanden, precies de juiste DAF op maat voor W de Vries Transport. De DAF FT XF 460 is uitgevoerd met een 12,9 liter PACCAR MX-13 motor Euro 6. Waarop een hydrauliek voorziening voor een kipper en een walking floor is geplaatst.

Stijlvol

Met zijn krachtige en elegante uitstraling is de vrachtauto netjes en stijlvol aangekleed met een onder spoiler en een LED lichtbak. Een imposant front met een karakteristieke grille draagt in belangrijke mate bij aan een optimale koeling van de motor voor een zo laag mogelijk brandstofverbruik.

Laadvermogen

DAF FT XF 460 voor W de Vries TransportVoor het langeafstandstransport zijn een hoog laadvermogen en ontspannen rijgenot bepalende factoren. De XF biedt het allebei. Dankzij het lichte chassis en de achteras is veel gewicht bespaard. De asophanging en besturing dragen bij aan een hoog rijcomfort, met als de cabineophanging.

Veilig

De nieuwe XF staat voor veilig. Cabine en chassis bieden optimale passieve veiligheid. Daarnaast kan de chauffeur vertrouwen op slimme systemen. Vehicle Stability Control (VSC) tegen scharen en kantelen is standaard. Ook zijn Forward Collision Warning (FCW) en Advanced Emergency Braking System (AEBS) veiligheden welke de chauffeur ondersteunen. Daarnaast is een optioneel camera-monitorsysteem leverbaar voor een nog beter zicht aan de voorzijde. De optionele Adaptive Cruise Control (ACC) biedt de chauffeur nog meer comfort. En natuurlijk is DAF’s unieke Night Lock beschikbaar, dat eenvoudig en doeltreffend beschermt tgen inbraak en beroving.

Al met al een DAF FT XF 460 waarmee W de Vries Transport gezien mag worden als eigen rijder!

Bedrijfswagen Service Friesland wenst de familie de Vries veel succes en veilige kilometers met deze mooie afgeleverde DAF FT XF 460!

DAF FT XF 460 voor W de Vries Transport