DAF FAN CF voor de familie Postma uit Gauw

CF Super Space Cab voor Postma GauwBedrijfswagen Service Friesland mocht de sleutels overhandigen van deze mooie DAF FAN CF Super Space Cab aan Postma Gauw. Een veelzijdig bedrijf; omdat Postma Gauw zowel een diervoeder groothandel bezit met voedings- en verzorgingsproducten voor melkvee, paarden en huisdieren. Postma is in de wijde omgeving van Sneek bekend.

De DAF FAN CF wordt voornamelijk ingezet voor de Fouragehandel Postma Gauw, al sinds 1960 een prachtig familiebedrijf! Van een kleine fouragehandel is het bedrijf uitgegroeid tot een fouragehandel die alles levert wat de boer nodig heeft. Zo vervoert Postma Gauw o.a. mengvoeders, enkelvoudige voeders, ruwvoer, veevoer mineralen, strooisels en meststoffen. Kortom een familiebedrijf dat na 52 jaar nog steeds in beweging is en inspeelt op de actuele vragen, korte lijnen heeft en persoonlijke betrokkenheid. Een prachtig bedrijf welke vrijwel alles op voorraad heeft, en dus een snelle levering!

DAF FAN CF

Bij een bedrijf als Postma Gauw past dan ook een energiezuinige DAF FAN CF welke op maat gemaakt is voor deze fouragehandel. De DAF is stoer, elegant en uiteraard ook functioneel. De ruimte tussen het voorruit en grille biedt alle ruimte, waardoor de bedrijfsnaam Postma Gauw prachtig tot uiting komt. De stalen en gegalvaniseerde bumper kan tegen een stootje. En de slimme vormgeving optimaliseert de motorkoeling, en is eveneens voor een gunstig brandstofverbruik.

Voor de chauffeur begint het comfort al bij instappen, dit gaat bij deze DAF CF zeer gemakkelijk. Dankzij de unieke lage cabinevloer en de trapsgewijs opgestelde treden, die zelfs opstaande randen hebben om beschadigingen te voorkomen. De DAF CF heeft fraai vormgegeven koplampen. Daarnaast zorgen de geïntegreerde LED Day Time Running Lights voor een uitstekende zichtbaarheid overdag.

DAF FAN CF Super Space Cab voor Postma Gauw

Comfort DAF FAN CF

De DAF FAN CF is uitgevoerd met een praktische Ultra ruime Space Cab. Met ongeëvenaarde stahoogte van 2 meter 23. De cabine biedt de ideale werkomgeving, met comfort, veiligheid en gebruiksgemak. De DAF CF heeft een optimale toegankelijkheid, zitpositie en bediening welke bijdragen aan het hoogste rijcomfort. En het klimaatsysteem zorgt voor optimale luchtcirculatie, wat het comfort compleet maakt. Daarnaast ondersteunt de DAF Performance Assistent de chauffeur bij het zo zuinig mogelijk rijden met minimale inspanning.

Opbouw

De truck is voorzien van een kabel containerinstallatie welke opgebouwd is door Krijgsheld. Hiermee is het voertuig flexibel inzetbaar. De opgebouwde luchtcompressor maakt het mogelijk om het veevoer bij de boer in de silo te blazen. Al met al een prachtige machine waar de familie trots op mag zijn!

Wij wensen Postma veel succes en veilige kilometers toe met deze mooie DAF FAN CF Super Space Cab!