DAF Driver Training chauffeurstrainingen

Het rendement van de moderne transportonderneming staat flink onder druk. Stijgende brandstofprijzen, scherpe vervoerstarieven en alsmaar strengere milieueisen. Het wordt steeds lastiger om een gezond rendement uit uw wagenpark te halen. Om het beste uit uw DAF Truck te halen. Biedt Bedrijfswagen Service Friesland u naast een uitgebreide “Training nieuw voertuig” een gecertificeerde kosteloze DAF Driver Training aan bij een nieuwe DAF LF, CF of XF. Inclusief Code 95.

Bij nieuwe DAF LF, CF of XF een kosteloze DAF Driver Training

Met de DAF trucks Driver Training leert iedere chauffeur op korte termijn gemiddeld 5 tot 10 procent zuiniger te rijden. In de praktijk leidt dit doorgaans tot een blijvende brandstofbesparing van 3 tot 5 procent. Dat is pure winst voor uw onderneming. En door minder CO2 uitstoot een schoner milieu.

DAF training nieuw voertuig

Bedrijfswagen Service Friesland u naast een uitgebreide "Training nieuw voertuig" een gecertificeerde kosteloze DAF Driver Training aan bij een nieuwe DAF LF, CF of XF. Inclusief Code 95.

Efficiëntie vanaf dag één

Uw DAF truck is voorzien van vele systemen en technologieën. Die zorgen voor optimale veiligheid, comfort en efficiëntie. Waar door het beter is dat de chauffeur onze DAF trainingen voor voertuigoverdracht volgt.

Op de dag dat een nieuw voertuig wordt afgeleverd. Nemen wij de tijd om de voertuigfuncties volledig uit te leggen aan de chauffeur. Door deze grondige introductie van zijn nieuwe DAF. Leert de chauffeur direct het maximale uit zijn truck te halen. Dit zorgt niet alleen voor lagere bedrijfskosten. Hierbij wordt het milieu minder belast.

DAF trainingen voor voertuigoverdracht omvatten:

 • Checklist en procedure voor voertuigoverdracht
 • Voertuiggarantie, voertuigonderhoud
 • Voertuig gerelateerde documenten
 • Dagelijkse controles
 • Rijden gerelateerde systemen
 • Afstellen van de stoel, het stuur en de spiegels
 • Digitaal informatiepaneel
 • Zuinige rijstijl en factoren die het brandstofverbruik beïnvloeden
 • Effectief gebruik van de uitlaatrem en de MX Engine Brake
 • AS Tronic-functies

Haal méér uit uw DAF truck met een DAF Driver Training

Bedrijfswagen Service Friesland u naast een uitgebreide "Training nieuw voertuig" een gecertificeerde kosteloze DAF Driver Training aan bij een nieuwe DAF LF, CF of XF. Inclusief Code 95.

Iedere beroepschauffeur is verplicht om nascholing te volgen. Alleen niet elke vorm van nascholing heeft dezelfde kwaliteit. Om ervoor te zorgen dat chauffeurs van een DAF – voertuig optimaal worden bijgeschoold. Gaat Bedrijfswagen Service Friesland de samenwerking aan met Verkeersschool Berend Knol. Verkeersschool Berend Knol zal u de best mogelijke DAF Driver Training verzorgen.

De meerwaarde van DAF Driver Training Partners:

 • Rijstijl training met de nieuwste DAF Euro 6 voertuig
 • Actuele kennis van de New DAF

DAF Driver Training door verkeersschool Berend Knol

Kostenbesparingen

 

Een DAF Driver Training door verkeersschool
Berend Knol kan leiden tot een meervoudige kostenbesparing:

 • De kans op schades vermindert
 • En de veiligheid op de weg neemt toe
 • Het brandstofverbruik en de operationele kosten nemen af.

DAF voucher ontvangen?

Bij de aanschaf van een nieuwe DAF LF CF of XF. Ontvangt u nu een voucher voor een kosteloze DAF Driver Training (inclusief Code 95). Deze voucher kunt u inwisselen bij Verkeersschool Berend Knol Orionweg 6 8938 AH in Leeuwarden voor een rijstijl training. Het Nieuwe Rijden (HNR), geldend voor 7 uur praktijk volgens de code 95. Waar door de chauffeur na de DAF driver training de juiste handleiding heeft!

kosteloze Daf Driver Training Chauffeurs trainingen

Training: DAF rijstijl HNR (Het Nieuwe Rijden)

Waarde nascholing: 7 uur (praktijk)

Duur training: 1 dag

35 uur verplichte nascholing

DAF Chauffeurstrainingen zijn officieel gecertificeerd volgens de Richtlijn Vakbekwaamheid. Die sinds 1 maart 2008 voor het beroepsgoederenvervoer van kracht is. Hiermee tellen de DAF chauffeurstrainingen mee voor de verplichte 35 uur training. Die chauffeurs elke vijf jaar minimaal moeten krijgen. Ten minste zeven uur hiervan moet worden besteed aan het optimaliseren van de rijstijl.

DAF Driver Training bij verkeersschool Berend Knol

Verkeersschool Berend Knol
Orionweg 6
8938 AH Leeuwarden
T. 058 – 288 00 04
E. info@berendknol.nl
W. http://www.berendknol.nl/