DAF CF Space Cab voor De Takomst

Bedrijfswagen Service Friesland mocht van een DAF CF Space Cab de sleutels overhandigen aan De Takomst in Workum.

DAF CF Space Cab voor De Takomst

Het betreft een DAF CF 450 FT 4×2 Space Cab. Deze mooie DAF CF zal ook weer ingezet worden voor het RMO rijden. En met een lage vaste opstap in de cabine. Welke ergonomisch zowel voor de chauffeur als de ondernemer zoveel voordelen biedt. De DAF CF is in het bezit van een lucht geveerde cabine-ophanging. Met op het cabine dak een LED-plaat gemonteerd door Bedrijfswagen Service Friesland. Met hierop 2 werklampen welke kunnen worden bediend via een aparte schakelaar in de cabine. 5 Toplampen, en ook 2 zwaailampen op de cabine. Zodat de chauffeur duidelijk zicht heeft bij het boerenbedrijf op het erf.

DAF CF Space Cab exterieur

De cabine is gespoten in de witte bedrijfskleur met het bedrijfslogo van “De Takomst” duidelijk zichtbaar. De grille is daarnaast ook gespoten in de witte bedrijfskleur. Met hiernaast 4 ledlampen in de grille geplaatst. En 2 rode ledlampen op de Fenders.

DAF CF cabine interieur

De kleurafwerking van het cabine interieur is Dark Sand. Met als decoratie interieur kleur Argenta. De chauffeur mag plaats nemen in een Super Air chauffeursstoel. En kan gebruik maken van de Automatische klimaatregeling in de cabine. Zo ook kan de chauffeur het Aluminium dakluik elektrisch bedienen. En is de DAF CF Space Cab in het bezit van een Pollenfilter.

Communicatie en rijmanagement

In de DAF CF is een Universele Fleet Management Systeem Connector gebouwd. En kan de chauffeur communiceren door middel van een Truck Phone met een luidsprekersysteem en 6 luidsprekers. Voor het rijmanagement is een Adaptive Cruise Control met FCW en AEBS ingebouwd. En om de chauffeur beter te laten presteren in de DAF CF Space Cab is een Driver Performance Assistent geïnstalleerd.

Veiligheid en beveiliging

Voor de veiligheid is de DAF CF Space Cab in het bezit van een Lane Departure Warning Systeem en een Voertuigstabiliteitsregeling (VSC). Daarnaast is een achteruitrijsignalering voor de omstanders duidelijk hoorbaar. En voor de beveiliging is een motorstartblokkering ingebouwd tegen diefstal van de DAF CF.

Aandrijflijn

De DAF CF Space Cab is uitgevoerd met een PACCAR MX-11 motor. En met een Euro 6 uitlaatemissie voor het milieu. Daarnaast bezit de DAF CF een Automatische TraXon versnellingsbak met 12 versnellingen. Met een handbediening Full Versie.

Remsysteem

Daarnaast is de DAF CF in het bezit van een remprestatiebewaking. Een uitlaatrem en een parkeerbediening met test positie. Met hiernaast een aangedreven achteras met schijfremmen.
Daarnaast bezit de DAF CF een 545 liter Aluminium brandstoftank. En een 45 liter Adblue-tank.

Waarom het gebruik van een AD Blue tank?

Waarom een ADBLUE tank?

Met het gebruik van AdBlue bereikt u een sterke vermindering van uw uitlaatemissie wat het milieu ten goede komt. Daarnaast is aangetoond dat trucks met AdBlue ook minder brandstof verbruiken.

Een bijzonder mooie DAF CF

De Takomst heeft weer een bijzonder mooie DAF CF Space Cab aan hun wagenpark toegevoegd! Een DAF CF waar De Takomst trots op kan zijn!

Bedrijfswagen Service Friesland feliciteerd De Takomst en de chauffeur maar wat graag! Daarnaast wensen wij jullie veel succes en veilige kilometers!

Bedrijfswagen Service Friesland B.V.
DAF CF Space Cab voor De Takomst