DAF CF FT 450 voor De Takomst BV

Bedrijfswagen Service Friesland mocht weer richting Workum. Op naar De Takomst, welke wij alweer heel wat jaren kennen! Wij zijn trots dat wij de sleutels mochten overhandigen van een DAF CF FT 450 4×2 aan de Takomst.

DAF CF FT 450 voor de Takomst

DAF CF FT 450

De DAF CF FT 450 is uitgevoerd met een lucht geveerde cabine-ophanging en een ruime Space Cab. Hiernaast is de DAF CF gespoten in de bedrijfskleur van de Takomst.

Cabine interieur DAF CF FT 450

De kleurafwerking van het cabine interieur is Dark Sand. Waarbij de decoratie van het cabine interieur Argenta is. De chauffeur mag plaats nemen in een Super Air chauffeursstoel, met voor hem een zwart Soft Grip stuurwiel.

De DAF CF FT 450 4×2 is in het bezit van een Automatische klimaatregeling. Het volledig nieuwe klimaatregelsysteem blinkt uit in comfort en gebruiksgemak. Het omvat One-touch ontwasemen, Standventilatie en Standverwarming met timer. Het gebruik van de Restwarmte en automatische luchtcirculatie. In de achterwand bevindt zich een bedieningspaneel waar mee de chauffeur vanuit zijn bed comfortabel het systeem kan bedienen. Bovenal is het nieuwe klimaatsysteem extreem energiezuinig, wat bijdraagt aan de lage operationele kosten. Maximaal comfort en een behaaglijk interieur, ongeacht de weersomstandigheden.

Communicatie en rijmanagement

DAF CF FT 450 voor de Takomst in Workum

Voor de communicatie is gekozen voor een Truck Phone en een 27 MC met een Luxe luidsprekersysteem en 6 boxen. Hierbij is voor de communicatie een Fleet Management Systeem Connector ingebouwd. Daarnaast is gekozen voor een Adaptive Cruise Controle met FCW en AEBS en een Driver Performance Assistent.

Veiligheid en beveiliging

Voor de veiligheid is in de DAF CF gedacht aan een Voertuigstabiliteitsregeling (VSC) en aan een Lane Departure Warning Systeem. Het Lane Departure Warning System (LDWS) is bedoeld om ongelukken door onbedoelde wisselingen van rijstroken of het verlaten van de rijbaan te voorkomen.

Aandrijflijn

De New DAF CF is uitgevoerd met een sterke PACCAR MX-11 motor. Met een Achterasverhouding van 2,47. En hiernaast is de CF uitgevoerd met een Geautomatiseerde TraXon versnellingsbak met 12 versnellingen en handbediening Full Versie. And Last but Not Least heeft de DAF CF een Eco Performance. Welke garant staat voor een optimale balans tussen uitstekende motorprestaties en een laag brandstofverbruik. Door dat brandstofefficiency de hoogste prioriteit heeft, is Eco Fuel Mode de beste optie. Waarbij er bij lagere toerentallen van versnelling gewisseld wordt.

De DAF CF FT 450 4×2 is de perfecte match voor de chauffeur. En een waar visitekaartje voor de Takomst!

Bedrijfswagen Service Friesland wenst de Takomst en de chauffeur Simon Aardema veel succes en veilige kilometers.

CF-FT-450-4x2-voor-de-Takomst