DAF CF FT 400 voor Siderius Heftrucks Berltsum

Bedrijfswagen Service Friesland mocht de sleutels overhandigen van deze mooie DAF CF FT 400 Space Cab aan Siderius –  Bultena Verreikerverhuur.

DAF CF FT 400 Space Cab voor Bultena Verreikerverhuur

Bultena Verreikerverhuur – Kwaliteit op hoog niveau!

DAF CF FT 400 Space Cab voor Bultena VerreikerverhuurBultena Verreikerverhuur is al sinds 1990 een begrip in heel Nederland. Het bedrijf verhuurt al sinds 1990 verreikers met machinisten. Waarbij vele gebouwen zijn verrezen waaraan Bultena letterlijk en figuurlijk een steentje heeft bijgedragen. Met als hoofdvestiging Groningen hebben zij begin 2010 Siderius Heftrucks BV uit Berlikum (frl) overgenomen. Siderius Heftrucks doet de verkoop, service en verhuur van heftrucks in Noord Nederland. De vestigingen worden door beide bedrijven gebruikt. In mei 2015 heeft Siderius heftrucks de verkoop, service en verhuur activiteiten van Bakker Winsum Heftrucks overgenomen.

Bultena Verreikerverhuur bleef groeien, want in februari 2013 heeft Bultena de verhuur activiteiten van Vlasman Beton en Sloop BV overgenomen. Vanuit de vestiging in Alphen ad Rijn bedienen zij nu ook hun klanten in Zuid/West Nederland. 28 juli 2016 tekenen Willem Sonnema en Erik Jansen de koopovereenkomst n.a.v de overname van Sonnema Verreiker Verhuur. De machines, het personeel en de klanten worden vanaf augustus 2016 bedient door Bultena Verreikerverhuur BV vanuit de beide noordelijke vestigingen (Groningen & Berlikum). Door de overname is Bultena Verreikerverhuur in het bezit gekomen van Sennebogen verreikers die 8ton kunnen tillen. Tevens had Sonnema veel specialisatie in het glaszetten met speciale glaszuigers, dit vult het dienstenpakket van Bultena mooi aan.

DAF CF FT 400 Space Cab

De DAF CF FT 400 Space Cab is uitgevoerd met een 10,8 liter MX-11 motor, deze is laag in brandstof verbruik en onderhoudskosten. De DAF CF staat ook bekend als een ware allrounder met lage operationele kosten, een ultiem chauffeurscomfort en vooral een ongeëvenaarde veelzijdigheid.

DoordachtDAF CF FT 400 Space Cab voor Bultena Verreikerverhuur

De Daf CF FT 400 heeft een ruime cabine met een ideale werkomgeving, waarbij is gekozen voor een Space Cab cabine welke de veiligheid en het comfort voor de chauffeur verhoogt. De DAF CF is fraai en stijlvol van buiten, en comfortabel van binnen. Waarbij design en functionaliteit hand in hand gaan. Neem de aerodynamische hoekspoilers. Die geven het uiterlijk extra cachet, en sturen de luchtstroom zodanig dat de handgrepen op de portieren mooi schoon blijven. Ook draagt de ideale luchtstroom bij aan een laag brandstofverbruik. De extra verlichting waar voor gekozen is zijn de geïntegreerde skylights in het cabine dak, dit draagt weer bij tot een stukje veiligheid voor de chauffeur.

Toegankelijk

Gemakkelijk in- en uitstappen is belangrijk bij een truck in deze klasse. Waarbij de praktische lage cabinevloer van slechts 1,25 m helemaal een uitkomst is. Want daardoor kan volstaan worden met twee of drie opstaptreden. De aluminium treden zijn antislip. Dit is veilig, ziet er fraai uit en helpt beschadigingen te voorkomen.

Sterk

Het lichte en sterke chassis betekent meer laadvermogen voor het hoogste rendement. De grote stijfheid en de Stabilink achterwielophanging zorgen voor een stabiel weggedrag. Waarbij Vehicle Stability Control (VSC) de kans verkleint op kantelen en scharen. Ook de nieuwe assen en asophanging dragen bij aan de superieure rijeigenschappen.

Zo heeft Bultena Verreikerverhuur er een mooie DAF CF trekker bij welke het wagenpark verrijkt, en een mooie combinatie zal zijn op het Nederlandse wegennet!

Bedrijfswagen Service Friesland wenst Bultena veel succes en veilige kilometers met deze mooie DAF CF FT 400!

DAF CF FT 400 voor Bultena Verreikerverhuur - Bedrijfswagen Service Friesland